کد خبر: 3486094
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶

گردهمایی مسئولان محافل قرآنی کربلا در حرم حسینی

گروه بین‌الملل: سومین گردهمایی مسئولان محافل قرآنی کربلا با هدف بررسی راه‌کارهای ارتقای سطح مدیریت این محافل، در حرم مطهر امام حسین(ع) برگزار شد.

گردهمایی مسئولان محافل قرآنی کربلا در حرم حسینی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دار القرآن آستان مقدس حسینی، این گردهمایی به همت واحد محافل قرآنی وابسته به دار القرآن آستان مقدس حسینی و در سالن اجتماعات «خاتم الأنبیاء» حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی برگزار شد.

این گردهمایی با شعار «به‌سوی محفل قرآنی نمونه» برگزار شد و مسئولان نزدیک به 49  محفل قرآنی شهر کربلا در آن حضور داشتند.

علی الخفاجی، مسئول شعبه انجمن قاريان وابسته به دارالقرآن آستان حسینی طی سخنانی در این گردهمایی بر اهمیت مدیریت محافل قرآنی به شکلی صحیح و سازمان‌یافته‌تر تأکید کرد و گفت: این گردهمایی با هدف شناسایی محافل قرآنی فعال در سطح شهر کربلا و فراهم‌آوردن فرصتی برای بحث و تبادل‌نظر میان دست اندرکاران این محافل برای تقویت هرچه بیشتر روند فعالیت‌های قرآنی در کربلا برگزار شد.

وی افزود: محافل قرآنی به آموزش قرائت صحیح قرآن، احکام تلاوت، صوت و مقامات و ارائه دروسی در زمینه تفسیر قرآن اهتمام دارند.

رسول الوزنی، مسئول محافل قرآنی دار القرآن آستان مقدس حسینی نیز در این باره گفت: مسئولان حدود 49 محفل قرآنی شهر کربلا در این گردهمایی حضور داشتند.

وی افزود: دارالقرآن آستان امام حسین(ع) ارتباط مستمری با محافل قرآنی برگزار‌شده در حسینیه‌ها، مساجد و منازل شهروندان عراقی در کربلا دارد و قاریان نخبه آستان مقدس حسینی در این محافل شرکت می‌کنند.

این گردهمایی با اهدای تقدیرنامه‌ به مسئولان محافل قرآنی کربلا پایان یافت.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۱/۱۷ - ۱۷:۰۸
0
0
گردهمایی مسئولان محافل قرآنی نتایچ خوب و مطلوبی خواهد داشت
captcha