کد خبر: 3504778
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰

کمبود مساجد؛ مشکل پناهجویان مسلمان در آلمان

گروه بین‌الملل: پناهجویان مسلمان در برلین به عنوان یکی از بزرگترین مراکز نگهداری پناهجویان مسلمان در آلمان با مشکلات زیادی از جمله کمبود مساجد و اماکن عبادی در ماه رمضان مواجه هستند.

کمبود مساجد؛ مشکل پناهجویان مسلمان در آلمان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آلمان، برلین یکی از بزرگترین شهرهایی است که بیشترین تعداد پناهجویان مسلمان(صد هزار نفر) را در خود جای داده است. از این رو هزینه‌های سنگینی بر دوش دولت آلمان و این ایالت خواهد گذاشت.  
باتوجه به آغاز ماه رمضان و كمبود فضای مناسب برای انجام اعمال رمضان و عبادت در مساجد، كمبود و آوارگی شديدی در پيدا کردن مسجد و انجام اعمال اسلامي مشهود بوده و اين موضوع مقامات آلمانی را نگران كرده است.
پس از تأیید پذیرش روند انتقال خانواده پناهجویان مسلمان نیز پیش‌بینی می‌شود 17 هزار خانه و یا آپارتمان و 20 مسجد در برلین مورد نیاز و ساخت باشد.
برای ساخت هر متر مربع طبق پیش‌بینی‌ها حدود 1200 یورو نیاز است. در صورت کمبود فضا، پیش‌بینی شده که حتی محیط‌های اداری نیز کاربری مسکونی پیدا کرده و تبدیل به خانه و مسجد شوند.
در حالی که برخی از شهرهای آلمان محیط‌های اسکان موقت خود را از حضور پناهجویان خالی کرده‌اند، برلین هنوز در 90 محل اسکان خود ظرفیت کامل پناهجویان را می‌بیند.
در سال جاری میلادی 1234 پناهجو به 513 آپارتمان اجاره‌ای منتقل شده‌اند. امّا هنوز سه هزار نفر جای مشخصی ندارند. در مجموع شرایط برلین برای اسکان این تعداد پناهجو جد‌ی‌تر به نظر می‌رسد و بسیاری از پناهجویان در صورت امکان به علّت جاذبه این شهر وارد پایتخت آلمان می‌شوند.
از ديگر دغدغه‌های كشور آلمان تأمين مساجد برای مسلمانان به‌ويژه در ماه رمضان است تا آنها بتوانند مناسك و اعمال ماه رمضان مانند شب‌های قدر را انجام دهند.
پناهجويان مسلمان اكنون در برلين به جز چند مسجد كوچك جايی برای انجام عبادت و اعمال ديگر در برلين ندارند و اين يكی از جدی‌ترين مشكلات مسلمانان در آستانه ماه رمضان است.
captcha