کد خبر: 3660004
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷

شرکت 1680 نفر در طرح آموزش مجازی قرآن کریم استان اصفهان

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: 1680 نفر از طریق شرکت در دوره حفظ مجازی قرآن کریم و با بهرمندی از خدمات ستاد حفظ مجازی اداره اوقاف قرآن کریم استان اصفهان در حال حفظ قرآن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، یحیی قاسمی اظهار کرد: در هشت ماهی که از سال جاری گذشته است تا کنون برنامه‌های متعددی توسط اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف استان براساس پیروی از منویات مقام معظم رهبری(دامت برکات) و سازمان اوقاف و امور خیریه مبنی بر تربیت حافظان قرآن کریم انجام شده است. 
وی افزود: برگزاری ششمین دوره طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم که تا کنون در این طرح 19 هزار و 4 نفر ثبت نام کرده‌اند که شامل 13 هزار و 589 نفر بانوان و 5 هزار و 415 آقایان است که این افراد در 414 کلاس که در جوار بقاع متبرکه، مساجد، حسینیه‌ها و همچنین مراکز و موسسات قرآنی است، شرکت دارند. همچنین در این طرح از 886 نفر مربی قرآن کریم استفاده می‌شود.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ادامه داد: برگزاری چهلمین دوره مسابقات کریم در استان که این مسابقات در مرحله شهرستانی با رقابت 32 هزار و 200 نفر در رشته‌های مختلف حفظ، قرائت و ترتیل خوانی، اذان و دعاخوانی برگزار و مرحله استانی این دوره از مسابقات نیز با راه یابی 744 نفر در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و 42 نفر برتر این دوره از مسابقات نیز به مرحله کشوری راه پیدا کردند که از این تعداد نیز 11 نفر از خواهران و برادران موفق به کسب رتبه‌های برتر در مرحله کشوری شدند.
 قاسمی در ادامه بیان کرد: همچنین با هدف ارتقاء سطح علمی مربیان قرآنی استان تاکنون برای 324 نفر از مربیان قرآنی استان دوره‌های آموزشی در سطح استان و همچنین اعزام به مرکز آموزش مربی در شهر مقدس برگزار شده است که این روند تا پایان سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه به فعالیت ستاد حفظ مجازی قرآن کریم در استان اصفهان اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این مرکز با 15 نفر از کارشناسان و مربیان باتجربه در امر آموزش قرآن کریم در جوار مقبره علامه مجلسی(ره) اصفهان فعالیت می‌کند که تاکنون 1680 نفر در این ستاد ثبت‌نام کرده و از خدمات رایگان این مرکز در جهت حفظ قرآن کریم استفاده می‌کنند.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان یادآور شد: این اداره در سال جاری تشکیل شده و تا قبل از آن کلیه فعالیت‌های قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این سازمان انجام می‌شد که با هدف توسعه و تمرکز بیشتر بر اجرای برنامه‌های قرآنی این اداره با حمایت‌های نماینده ولی فقیه در سازمان تشکیل شد و امیدواریم که در سال‌های آینده بتوانیم با توان و قدرت بیشتر در سطح گسترده‌تری در جهت توسعه فرهنگی قرآنی گام برداریم.
captcha