دو استاد دانشگاه اصفهان در بیستونهمین دوره آیین معرفی و تجلیل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان نمونه کشوری، بهعنوان اساتید نمونه کشور معرفی و تجلیل شدند.
کلمه، قدرتی حیرتآور دارد و اگر کسی خود را به نوشتن عادت دهد و به این آیین مؤمن شود، حتی اگر نویسنده نشود، انسان، پدر، مادر و فرزند بهتری خواهد شد و ذهن روانتر و منظمتری خواهد داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان ضمن تشریح سبکهای مختلف فرزندپروری، گفت: امروز تربیت فرزند بهدلیل پیچیدگی ارتباط با نسل آلفا به فرایندی بسیار سخت و پیچیده تبدیل شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان از تشکیل کارگروه اشتغال حمایتی بهمنظور توانمندسازی اقشار آسیبپذیر در مناطق محروم خبر داد.
اکثر درمانهای روانشناختی مدعی هستند که کارایی و اثربخشی زیادی دارند، ولی علم روانشناسی و روانپزشکی ثابت کرده که در حال حاضر، خط مقدم درمان تمام اختلالات روانی، رویکرد شناختی ـ رفتاری است.
سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) که در تقویم ایران با نام روز ازدواج شناخته میشود، فرصت مناسبی است تا به ازدواج، موانع و راهکارهای انجام مطلوب آن در جامعه اسلامی نگاهی دوباره داشته باشیم.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه خودمراقبتی معنوی شامل اعمال اکتسابی، آگاهانه و هدفمند برای تأمین سلامت معنوی است، گفت: تجدید انرژی معنوی، کاهش استرس و درک بهتر معنای زندگی، از مزایای توجه به خودمراقبتی معنوی محسوب میشود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان گفت: جشن ازدواج و پیوند آسمانی 150 زوج به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در حرم مطهر علی بن محمد باقر(ع) مشهد اردهال برگزار میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان اصفهان گفت: درمان شناختی رفتاری حرف اول را در حوزه درمانهای روانشناسی میزند و کتابهایی که با این موضوع، تألیف یا ترجمه میشوند، کاربردی و مفید است.
مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد شهادت آیتالله سید محمد بهشتی «بهشت اطلسیها» با سخنرانی زینتالسادت بهشتی، خواهر این شهید بزرگوار در خانه فرهنگ شهید بهشتی (خانه پدری ایشان) در شهر اصفهان برگزار شد.
نشست رونمایی از کتاب درمان شناختی رفتاری برای زندگی روزمره عصر سه شنبه ۷ تیر ماه با حضور محسن لعلی و ایمان محمدی، مترجمان این اثر و محمدرضا رهبری، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در کتاب فروشی اردیبهشت جهاددانشگاهی برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: حکمت و فلسفه در دانشگاهها و مراکز علمی صرفاً به مباحث نظری و مفهومی، بدون کارکردهای عملگرایانه تبدیل شده است که علت اصلی آن را میتوان حذف مباحث زیباییشناسی و عشقورزی از جریان حکمت دانست.
زینتالسادات حسینی بهشتی با بیان اینکه استعدادیابی در میان جوانان، توصیه و عادت کاری شهید بهشتی بود، گفت: ایشان به استعداد جوانان توجه میکرد تا پس از تحصیل سردرگم نباشند و اتفاقی که اکنون رخ داده، یعنی سردرگمی و بیکاری جوانان عیب جامعه ماست.
یک روانشناس حوزه خانواده درباره نقش آزادی در تربیت کودک و نوجوان، گفت: اگر انسان را با اجبار به جایی ببریم، مسیر رفته را بازمیگردد، خداوند میتوانست اختیاری به انسان ندهد، ولی این امکان را قرار داده است تا اگر انسان به بیراهه رفت، توانایی بازگشت داشته باشد و بتواند خود را اصلاح کند.
برادر آرزو داشت آموزشگاه خواهرش، سنگری برای خدمت به مردم و جوانان باشد و زینتالسادات هم در همه این سالها تلاش کرده مادری دلسوز و مهربان برای نسل جوان باشد.