در عربی، «کوثر» به معنای بسیار بسیار است. خداوند چه چیزی به پیامبر(ص) داد که بسیار بسیار است؟ میگوییم همه چیز. پیش از هر چیزی خداوند به پیامبر(ص) رسالتی جاودان داد. اصول و ارزشهایی که در هر عصر و دورهای با تابندگی و گستردگی بیشتر تجلی مییابد.
یک پژوهشگر ادیان و مذاهب گفت: Scientism به هیچ وجه در دستهبندیهای علم ناب قرار نمیگیرد، بلکه آن را شبه علم مینامیم که متأسفانه بیش از هر چیز در ذهن جامعه بشری نفوذ کرده است.
یک پژوهشگر فلسفه با اشاره به انواع مواجهات علمای مسلمان با فلسفه داروین گفت: این مواجهات به انواع حداقلی مانند مواجهه نقلی، فرادینی و تقابلی و عالمانه تقسیم میشود.
حضرت آیتاللهالعظمی مظاهری در پیامی به همایش «سالک الی الله»، اخلاق و سلوک آیتالله ناصری را بر محور تعالیم قرآن و سیره اهل بیت(ع) خواند و نیاز امروز جامعه را همین اخلاق قرآنمحور و عترتمحور دانست.
یک مدرس دانشگاه با بیان اینکه پژوهشهای میانرشتهای مرحله نوینی از رابطه بین قرآن و علم است، گفت: قرار نیست فقط از علوم دیگر برای فهم و درک قرآن استفاده کنیم، بلکه از قرآن نیز برای پیشبرد علوم دیگر میتوانیم کمک بگیریم.
ثبت نشدن حدیث رفعالقلم در منابع اولیه حدیثی، مجهول بودن دو راوی این حدیث، تعارض معنای حدیث با اصول اعتقادی، قوانین و سنن الهی، مقید نشدن حکم رفعالقلم به شیعیان، تقیید نشدن این حکم به نهم ربیع و برداشت غیرصحیح از معنای عبارت «رفعالقلم»، از مشکلات سندی و محتوایی این حدیث است.
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: حضرت مهدی(عج) منجی همه امتهاست و عدالت او نه مختص مسلمانان و منحصر به موافقان و نیکان است که شامل بدان و سرکشان نیز میشود.