15:58 - February 25, 2012
Code de l'info: 2280389

با سلام و عرض ادب اين اخبار برای ترجمه برداشته شده است:

با سلام و عرض ادب اين اخبار برای ترجمه برداشته شده است:

شماره‌ خبر :959126
همايش «محمد(ص)؛ پيامبر رحمت» در آلبانی برگزار شد
گروه سياسی و اجتماعی: همايش «محمد(ص)؛ پيامبر رحمت» به همت باشگاه تفكر، فرهنگ و هنر دانشگاه اسلامی «بدر» جمهوری آلبانی در شهر «تيرانا»، پايتخت اين كشور، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه اروپا، اين همايش چهارم اسفندماه، با حضور «علی زعيمی»، دبير اجرايی كميته مسلمانان آلبانی، مسئولان اين دانشگاه، جمعی از علما و انديشمندان دينی و تعدادی از رهبران سياسی برگزار شد.
اين همايش با قرائت آياتی از قرآن كريم توسط «شعيب يوسفی»، دانشجوی رشته علوم اسلامی اين دانشگاه، آغاز شد و در ادامه «آيخان تكينش»(Prof. Dr. Ayhan Tekineş)، رئيس دانشكده علوم انسانی اين دانشگاه، ضمن عرض خيرمقدم به شركت‌كنندگان، تأكيد كرد: يكی از خصوصيات منحصر به فرد حضرت محمد(ص)، جامع بودن شخصيت ايشان است چراكه تمامی فضايل و مكارم اخلاقی در حضرت متجلی يافته است و پيامبر بزرگوار اسلام(ص) تنها فرد تاريخ بشريت بوده كه از چنين ويژگی برخوردار است.
همچنين «شعبان ايشلك»(Shaban Ishlek)، رايزن امور دينی سفارت تركيه در اين كشور، طی سخنانی اظهار كرد: مسلمانان بايد براساس آيات قرآن كريم برای جلب رضايت و محبت خداوند به پيامبر اعظم(ص) عشق بورزند.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--**--*-*****
شماره‌ خبر :959910


واكنش به هتك حرمت قرآن توسط آمريكايی‌ها تحت‌الشعاع مسائل داخلی قرار نگيرد
گروه سياسی: دبيركل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی با اشاره به قرآن‌سوزی اخير توسط آمريكايی‌ها در افغانستان و واكنش‌ها نسبت به اين جنايت گفت: نبايد اشتغالات و مسائل داخلی ما را از عكس‌العمل نسبت به اين جنايات و هتك حرمت‌ها بازدارد.

آيت‌الله محمد علی تسخيری، دبيركل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) درباره هتك حرمت قرآن كريم توسط آمريكايی‌ها در افغانستان و روند رو به رشد اسلام‌ستيزی گفت: معتقدم اگر يك سلسله اتفاقات را در كنار هم قرار دهيم هدف دشمنان را متوجه خواهيم شد.
دبيركل مجمع جهانی تقريب اضافه كرد: اين اهانت فجيعی كه آمريكايی‌ها در افغانستان انجام دادند و اهانت‌هايی كه در خود آمريكا نسبت به قرآن كريم انجام می‌گيرد، اهانتی كه روز گذشته صهيونيست‌ها نسبت به مسجد الاقصی و نمازگزاران انجام دادند، حمله شديدی كه غرب و اتحاديه عرب عليه سوريه انجام می‌دهند و برپايی كنفرانس به اصطلاح رفقای سوريه كه در حقيقت كنفرانس دشمنان سوريه است، تهديد اخير رهبران رژيم صهيونيستی به نابودی لبنان در كنار مسئله تحريم‌ها عليه ايران و تشديد توطئه‌ها و محاصره‌ها عليه ايران اگر در كنار هم قرار دهيم می‌فهميم هدف مستكبران تضعيف روحيه امت اسلامی و تضعيف مقاومت اين امت و بالاخره ايجاد زمينه برای اجرای طرح‌های بزرگ استكبار جهانی است.
وی اظهار كرد: لذا بنده معتقدم امت اسلامی بايد آن چنان حساس باشد كه عكس‌العمل مناسبی به تحركات زشت استكبار جهانی و صهيونيسم بين‌الملل بدهد.
آيت‌الله تسخيری افزود: اين مقدار واكنش و پاسخی كه تاكنون مشاهده شده است متناسب با سطح گناه و جنايت صورت گرفته نيست.
دبيركل مجمع جهانی تقريب ادامه داد: البته مردم افغانستان واقعا در اعتراض به اين هتك حرمت فداكاری كردند و بيش از 20 شهيد دادند. اما ملت‌های مسلمان بايد عكس‌العمل شديد خود را هر چه زودتر نشان دهند تا مستكبران بفهمند نمی‌توانند روحيه توده‌های مسلمان را تضعيف كنند.
آيت‌الله تسخيری درباره عكس‌العمل‌های صورت گرفته داخل ايران نسبت به اين جنايت و در سايه انتخابات قرار گرفتن اين اتفاق در كشور گفت: نبايد اشتغالات و مسائل داخلی ما را از عكس‌العمل نسبت به اين جنايات و هتك حرمت‌ها بازدارد.
وی عنوان كرد: ملت مسلمان ايران بايد هميشه در طليعه جهان اسلام باشد و بايد نبض امت اسلامی باشيم. اميدواريم بتوانيم در روزهای آينده عكس‌العمل‌های مناسب و قدرتمندی از خود عليه اين اتفاق نشان دهيم.
دبيركل مجمع جهانی تقريب مذاهب تأكيد كرد: البته فعاليت انتخاباتی حركت اسلامی بزرگی است و دفاع از نظام جمهوری اسلامی و نشانه مقبوليت اين نظام است و در مجموع گام بسيار بزرگی است.
وی در پايان گفت: ولی نبايد از اين مسئله غفلت كنيم كه مردم ايران بايد در ميان مردم مسلمان جهان پيشرو باشند و در رابطه با اين حركت‌های استكباری واكنش مناسب را نشان دهند.
-************************************
شماره‌ خبر :959543
همكاری مالزی با دانشگاه‌های اردن برای گسترش رشته‌های اسلامی
گروه سياسی و اجتماعی: دولت مالزی برای گسترش همكاری‌های علمی خود در راستای ارائه رشته‌های تجارت و اقتصاد اسلامی در دانشگاه‌های اردن، اعلام آمادگی كرده است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه شرق و جنوب شرق آسيا، مصطفی محمد، مسئول يكی از بزرگ‌ترين صنايع توليدكننده در مالزی به نام «صنايع اسحاق» در رأس هئيتی برای انجام اين امور به اردن سفر كرده بود.
وی ديروز، پنجم اسفندماه، درباره اين مذاكره و هدف مالزی از اين برنامه، اظهار كرد: اين رشته‌ها در راستای كمك به ترويج علوم اقتصادی و تجاری اسلامی در دانشگاه‌های اردن ارائه می‌شود و در اين دوره‌ها رشته‌هايی همچون بانكداری اسلامی و تحقيقات تجاری تدريس خواهد شد.
مصطفی محمد، در پايان تصريح كرد: ترويج و گسترش تجارت و همكاری بين كشورهای عضو، ايجاد سازمان كنفرانس اسلامی و فعاليت در زمينه‌های گردشگری، سرمايه‌گذاری، امور مالی و ديگر جنبه‌های مربوط به مسائل اقتصادی مسلمانان، از ديگر اهداف مالزی از اجرای اين برنامه‌ها و ارائه اين رشته‌ها در دانشگاه‌های اردن است.
-********************************-*--*
شماره‌ خبر :959645
انتشار كتاب «رمضان برای تو» در آلمان
گروه انديشه و علم: كتاب «رمضان برای تو» تأليف «ايمان آ. رَيمان»، به ‌همت رايزنی فرهنگی ايران در برلين، چاپ و منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اين كتاب از سلسله كتاب‌های موسوم به «برای تو» با محوريت ماه مبارك رمضان به شكلی هدفدار به سراغ پرسش‌هايی می‌رود كه بيشتر به زنان مربوط می‌شود.
لازم به‌ذكر است؛ نويسنده كتاب «رمضان برای تو»، در رشته اسلام‌شناسی تحصيل كرده است و سال‌ها است كه درباره ماه مبارك رمضان مطالعه كرده و در محافل گوناگون به ايراد سخنرانی می‌پردازد و در اين كتاب نيز مجموعه‌ای از مقالات و دست‌نوشته‌های خود را گردآوری كرده است.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
شماره‌ خبر :959703


محاكم افغانستان قادر به محاكمه موهنان به قرآن نيستند
گروه سياسی و اجماعی: محاكم جمهوری اسلامی افغانستان نمی‌توانند اهانتگران به قرآن كريم را در خاك كشور خود محاكمه كنند و در حقيقت اين موضوع استقلال اين كشور را زير سؤال می‌برد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه آسيای مركزی، محسن پاك‌آيين، رئيس ستاد افغانستان در وزارت امور خارجه ايران، با بيان اينكه نيروهای افغانستان نمی‌توانند اهانتگران به قرآن كريم را در خاك كشور خود محاكمه كنند، تصريح كرد: پيمان استراتژيك با آمريكا، در حقيقت استقلال اين كشور را زير سؤال می‌برد، چراكه در آن قضاوت كنسولی به نفع آمريكا درج شده و جنايتكاران آمريكايی از جمله سربازان اين كشور بايد در آمريكا محاكمه شوند؛ در اين شرايط، فشارها بر دولت افغانستان برای عدم امضای پيمان استراتژيك با آمريكا گسترش يافته است.
وی، با اشاره به حضور آمريكا و ناتو در افغانستان، بی‌حرمتی به مقدسات و هتك حرمت اماكن و كتاب‌های مذهبی را ادامه‌دار خواند و اظهار كرد: نمايندگان مجلس افغانستان ضمن محكوم كردن اهانت به قرآن كريم، اعلام كردند كه نيروهای خارجی بايد از خاك اين كشور خارج شوند و اعضای مجلس، امضای پيمان استراتژيك با آمريكا را ملغی دانستند.
پاك‌آيين، ورود مجلس شورای ملی افغانستان به صحنه را فراتر از اعتراضات خودجوش مردمی دانست و افزود: فشارها بر دولت اين كشور برای عدم امضای اين پيمان افزايش پيدا كرده و اعتراضات بر نيروهای خارجی جهت ترك افغانستان گسترش يافته است.
وی ادامه داد: اين پيمان همچنين باعث می‌شود پايگاه‌های نظامی آمريكا قانون‌مند شده و حضور آمريكا در اين كشور دائمی شود؛ به همين دليل نمايندگان مجلس، لغو اين پيمان را به عنوان موضوع اصلی نشانه گرفته‌اند.
محسن پاك‌آيين، در پاسخ به اين سؤال كه آيا هتك حرمت قرآن كريم می‌تواند زمينه‌ساز بازگشت طالبان به رأس امور اين كشور باشد يا خير، گفت: نمی‌توان گفت كه فقط طالبان از اين مسئله ناراحت شده‌اند، چراكه اين عملكرد سربازان آمريكايی، موضوعی است كه به همه مسلمانان مذاهب مختلف اسلام در اين كشور برمی‌گردد و ممكن است اين اتفاق موجب افزايش ناامنی در اين كشور شود؛ ولی به معنای بازگشت طالبان نيست.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
شماره‌ خبر :959664


همايش بين‌المللی «الگوی اسلامی، جوان ايرانی» در لرستان برگزار می‌شود
گروه انديشه و علم: خردادماه سال 91، همايش بين‌المللی «الگوی اسلامی، جوان ايرانی» در هفت موضوع، در لرستان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزار يقرآنی ايران(ايكنا) شعبه لرستان، همايش بين‌المللی «الگوی اسلامی، جوان ايرانی» در هفت موضوع شامل جوان؛ تهذيب، تحصيل، ورزش، جوان؛ جهاد، ايثار، شهادت، جوان؛ ولات، بصيرت، بيداری اسلامی، جوان؛ نشاط، اميد، اعتماد به نفس، جوان؛ پيشرفت، عدالت، آرمان‌خواهی و جوان؛ تهاجم فرهنگی، جنگ نرم برگزار می‌شود.
همايش مذكور به‌همت مجمع مشورتی امور جوانان دفتر نماينده ولی‌فقيه در استان لرستان و با همكاری استانداری، اداره‌كل ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سيما و نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان خردادماه سال آينده در خرم‌آ‌باد برگزار می‌شود.
يادآور می‌شود؛ علاقه‌مندان به شركت در اين همايش بين‌المللی كه در راستای منويات مقام معظم رهبری برگزار می‌شود می‌توانند تا 15 ارديبهشت 91، مقالات علمی ـ تحقيقی خود را به دبيرخانه همايش واقع در دفتر نماينده ولی‌فقيه در استان و امام جمعه خرم‌آباد ارسال كنند.


captcha