523284

وضعيت فرهنگی و آموزشی مسلمانان سريلانكا بررسی شد

16:42 - January 13, 2010
Code de l'info: 1872686
523284
شماره‌ خبر :523284
وضعيت فرهنگی و آموزشی مسلمانان سريلانكا بررسی شد
گروه بين‌الملل: وضعيت فرهنگی و آموزشی مسلمانان سريلانكا قبل و پس از جنگ داخلی در اين كشور با حضور مسئولان جمعيت علمای مسلمان سريلانكا، در مقر اين جمعيت بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه منطقه بالكان به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی جمعيت جهانی تبليغ اسلام ليبی، وضعيت مسلمانان سريلانكا، قبل و بعد از جنگ داخلی در اين كشور در ديدار مسئولان جمعيت مسلمانان سريلانكا با هيأتی اسلامی از كشور ليبی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در اين ديدار گزارشی از فعاليت‌های جمعيت علمای مسلمان سريلانكا در زمينه‌های فرهنگی، آموزشی و امداد‌رسانی و نيز برنامه آينده اين جمعيت در راستای توسعه اين فعاليت‌ها و خدمت به اقليت‌های مسلمان سريلانكا نيز برای حاضران ارائه شد.

نمايندگان ليبيايی حاضر در اين ديدار با اشاره به ممنوعيت ساخت مناره در مساجد سوئيس، از مسئولان جمعيت علمای مسلمان سريلانكا خواستند كه اين اقدامات نژاد‌پرستانه را كه مخالف آزادی‌های دينی و حقوق بشر است، محكوم كنند.

دبيركل جمعيت علمای مسلمان سريلانكا نيز در پايان اين ديدار، آمادگی خود را برای حضور در نشست‌های مربوط به بررسی ممنوعيت ساخت مناره در سوئيس، اعلام كرد و از امامان مساجد جهان اسلام خواست كه اين گونه اقدامات نژاد‌پرستانه را در خطبه‌های نماز جمعه ‌محكوم كنند.

گفتنی است جمعيت علمای مسلمان سريلانكا، هيأتی اسلامی از كشور ليبی را به حضور پذيرفت و طی اين ديدار وضعيت مسلمانان سريلانكا قبل و پس از جنگ داخلی در اين كشور مورد بررسی قرار گرفت.

////////
شماره‌ خبر :523074
با حضور سيد حسن نصرالله

همايش بين‌المللی حمايت از مقاومت در بيروت برگزار می‌شود
گروه سياسی و اجتماعی: همايش بين‌المللی حمايت از مقاومت، جمعه 25 دی ماه با حضور سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان در قصر «اونيسكو» بيروت، پايتخت اين كشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه لبنان به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی al-akhbar، اين همايش سه روزه عربی و بين‌المللی با شعار «با مقاومت» برگزار خواهد شد و طی آن تجربه‌های مقاومت اسلامی در جهان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سيد حسن نصرالله به نمايندگی از مقاومت لبنان، خالد مشعل، رئيس دفتر سياسی جنبش حماس به نمايندگی از مقاومت فلسطين و «حارث الضاری» از علمای مسلمان عراق نيز به نمايندگی از مقاومت اين كشور در مراسم افتتاحيه نشست حمايت از مقاومت بيروت سخنرانی خواهند كرد.

نمايندگان گروه‌های بين‌المللی و فعالان حمايت از حقوق ملت فلسطين نيز همچون «جرج گالاوی» نماينده سابق پارلمان انگليس و «رمزی كلارك» دادستان كل اسبق آمريكا نيز از ديگر سخنرانان نشست بيروت خواهند بود.

«قدس و غزه؛ محاصره و يهودی‌سازی» و «نقش جنبش ملی و جامعه مدنی در حمايت از مقاومت» از محورهای مورد بررسی در دومين روز اين همايش خواهد بود و نشست‌های اين روز در هتل‌های «پريستول» و «كومودور» بيروت برگزار خواهد شد.

برگزاری شب شعر با موضوع مقاومت نيز از ديگر برنامه‌های همايش بين‌المللی حمايت از مقاومت بيروت خواهد بود و شركت كنندگان در آخرين روز اين همايش با حضور در جنوب لبنان و نزديكی مرزهای فلسطين، بيانيه پايانی آن را قرائت خواهند كرد.

«علی فضل‌الله» هماهنگ‌كننده كميته اطلاع‌رسانی اين همايش طی سخنانی، اظهار كرد: تمامی شبكه‌های ماهواره‌ای می‌توانند فعاليت‌ها و برنامه‌های اين گردهم‌آيی را به صورت مستقيم و رايگان پوشش دهند و پايگاه اطلاع‌رسانی www.withresistance.org نيز به منظور پوشش تصويری نشست مذكور در اختيار اصحاب رسانه خواهد بود.

//////////////

شماره‌ خبر :522105
در بوسنی و هرزگوين

ترجمه صربی كتاب «هستی و هبوط؛ انسان در اسلام» بازچاپ می‌شود
گروه فرهنگی و اجتماعی: كتاب «هستی و هبوط؛ انسان در اسلام» نوشته حجت‌الاسلام و‌المسلمين «حميد پارسانيا» كه توسط دكتر «سعيد خليل‌ويچ» از فارغ‌التحصيلان نهاد بين‌المللی جامعة‌المصطفی(ص) العالميه به‌ زبان صربی ترجمه و در كشور صربستان چاپ و منتشر شده‌ بود، اين بار در كشور بوسنی و هرزگوين بازچاپ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه منطقه بالكان، حجت‌الاسلام و المسلمين «محمدباقر صالحی» مدير مؤسه قرآن كريم كوزوو با اعلام اين خبر گفت: مقدمه‌ كتاب «هستی و هبوط؛ انسان در اسلام» توسط پروفسور «راده بوژوويچ» استاد دانشگاه بلگراد نگارش شده و «اوليور پوتژيتسا» از محققان و مؤلفان ايران‌شناس نيز توضيحاتی در انتهای كتاب داده است.

وی افزود: سازمان انتشاراتی «رياست العلما»ی رسمی بوسنی مقدمات چاپ دوم اين ترجمه را با تقريظ رييس العلما و يكی از اساتيد برجسته‏ دانشكده‏ علوم اسلامی سارايوو، پايتخت اين كشور فراهم آورده است و قرار است كتاب تا چند وقت ديگر در بوسنی تجديد چاپ شود.

محمدباقر صالحی درباره ترجمه صربی اين كتاب گفت: در ضمن ترجمه سعی شده‌ است تا دقيق‏ترين معادل‌های لاتينی ـ صربی اصطلاحات فلسفی ـ عرفانی گنجانده شود و نزديك به صد مورد حواشی توضيحی بعضاً مفصل از سوی نگارنده‏ اين سطور اضافه شده تا مراد مؤلف بهتر تبيين شود.

وی خاطرنشان كرد: دكتر خليل‌ويچ، مترجم اين اثر مقدمه‏ای را با وسواس زياد، به رشته‏ تحرير درآورده كه صد صفحه از كتاب چاپ شده را به خود اختصاص می‏دهد و دربردارنده‏ توضيحات مفصل در مورد دو اصل وزين عرفان نظری، يعنی توحيد و موحّد است.

گفتنی است چاپ اول اين اثر ارزشمند اسلامی در 300 صفحه و شمارگان 500 نسخه به اهتمام رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در شهر بلگراد صربستان منتشر شده بود.

captcha