کد خبر: 1326328
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶

اعتراض جهانی به طرح نژادپرستانه رژیم صهیونیستی

گروه بین‌الملل: هزاران نفر در سراسر جهان در اعتراض به طرح نژادپرستانه رژیم صهیونیستی برای اخراج و جابه‌جایی ده‌ها هزار فلسطینی بادیه‌نشین از روستاهایشان در صحرای نقب، به خیابان‌ها ریختند.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) به نقل از شبکه تلویزیونی «Press TV»، هزاران نفر روز شنبه، 9 آذر که روز جهانی خشم نامیده شد، در نقبف حیفا، قدس و سرمین‌های اشغالی کرانه باختری و نوار غزه تظاهرات کردند.



تظاهرات‌های مشابهی نیز در لندن، برلین، روم، استانبول، قاهره و چندین شهر ایالات متحده برگزار شد.



پلیس رژیم صهیونیستی با شلیک گاز اشک‌آور و استفاده از نارنجک‌های بی‌حس‌کننده و توپ‌های آب علیه تظاهرات صلح‌آمیز مردم، بیش از 50 نفر را دستگیر کردند.



بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتقاد از این اعتراض‌ها، اعلام کرد: ما نمی‌توانیم چنین آشوب‌هایی را تحمل کنیم.



وی افزود: تلاش‌های یک اقلیت خشن و پر سروصدا برای انکار کردن آینده‌ای بهتر برای جمعیتی بزرگ و پراکنده (بادیه‌نشین‌ها) خطرناک است. ما به تلاش خود برای ارتقای این لایحه جهت تضمین آینده‌ای بهتر برای همه ساکنان نقب ادامه می‌دهیم.



در صورت تصویب طرح جدید ارائه شده به پارلمان اسرائیل(کنست) موسوم به طرح «پراور»، که به نام «ایهود پراور» رئیس یک کمیسیون دولتی اسرائیل نامگذاری شده است، بیش از 70 هزار فلسطینی بادیه‌نشین مجبور به ترک خانه و سرزمین خود خواهد شد.



«احمد طیبی»، عضو عرب پارلمان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همه ما آمده‌ایم که بلند و واضح بگوییم که طرح پراور به تصویب نخواهد رسید. پراور طرحی برای بیرون کردن فلسطینیان از سرزمین خود در نقب و جایگزین کردن یهودیان است.



وی افزود: ما فلسطینی هستیم، ما اقلیت عرب فلسطینی خواهان رفتار عادلانه و برابر هستیم. خواسته صهیونیست‌ها خلاص شدن از وجود عرب‌ها و فلسطینیان از سرزمین خودشان و نشاندن یهودیان به جای آن‌ها است. ما این را نمی‌پذیریم.



طرح پراور شامل پاکسازی و تخریب حدود 35 روستای صحرای نقب است که به گفته صهیونیست‌ها به رسمیت شناخته نمی‌شوند!



روستاهای به اصطلاح به رسمیت شناخته نشده صحرای نقب، هر کدام از چندصد نفر تا 2 هزار نفر جمعیت دارند و از امکانات اولیه مانند آب، برق، تلفن، جاده، دبیرستان و مراکز درمانی محروم هستند.



بادیه‌نشین‌ها 30 درصد جمعیت نقب را تشکیل می‌دهند اما روستاهای آن‌ها 2.5 درصد این زمین‌ها را تشکیل داده است. پیش از آغاز اشغالگری اسرائیل، آنان در سراسر این صحرا پراکنده بودند اما اکنون دو سوم این صحرا به زمین‌های آموزش نظامی و تیراندازی تبدیل شده است.



بنا بر طرح پراور، بین 40 هزار تا 70 هزار فلسطینی بادیه‌نشین باقی‌مانده‌اند که به 7 شهر بیش از حد شلوغ، فقیر و جنایت‌زده منتقل خواهند شد. اما دولت اسرائیل می‌گوید: این فرصتی برای فلسطینیان بادیه‌نشین است که در خانه‌های مدرن زندگی کنند، شغل داشته باشند و فرزندان خود را به مدرسه بفرستند.

captcha