داور بخش نغمات دینی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن گفت: در میان رشتههای موجود در این بخش، دعاخوانان اجرای ضعیفتری داشتند و باید کار بیشتری در امر آموزش آنها صورت گیرد، مقولهای که تاکنون به فراموشی سپرده شده است.
عضو گروه مدیحهسرایی بشارت از استان مازندران گفت: گروههای مدیحهسرایی باید پس از پایان مسابقات، ارتباط با یکدیگر را حفظ کنند و به این جهت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف میتواند نقش واسط را در ایجاد این ارتباط بازی کند.
سیداصغر تقوی گفت: تأثیر دعا بر روی مخاطب در یک فضای منعطف و آهنگین که دعاخوان آن را با استفاده از الحان و ترجمهای که تحتاللفظی نیست میسازد دوچندان است که شاید مسابقات این قابلیت را به جهت تأکید بر ترجمه تحتاللفظی از دعاخوان بگیرد.
حجتالاسلام اصغر خواجو که از استان مرکزی در رشته دعاخوانی مسابقات سراسری قرآن شرکت کرده است، گفت: تأثیرات اقلیمی و آب و هوایی به ویژه در فصل زمستان و شیوع برخی بیماریها در عین آمادگی که ممکن است یک متسابق داشته باشد، کیفیت اجرای او را به دشت تنزل میبخشد.
حجتالاسلام شهاب امانتچی که در رشته دعاخوانی مسابقات سراسری قرآن شرکت کرده است، گفت: نظام حمایتی از دعاخوانان منتخب و شرکتکننده در مسابقات باید گستردهتر شود و مسئولان برگزاری از این ظرفیت به وجود آمده نهایت استفاده را در محافل و مجالس رسمی ببرند.
«دعاخوانی، آداب، روشها و اصول اجرا» عنوان کتابی است که از سوی سیدعباس انجام؛ رئیس کمیته فنی هیأت داوری چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن به هر 12 دعاخوان شرکتکننده در این رویداد اهدا شد.
مجری بخش رقابتهای آقایان چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن گفت: هر عرصه رقابتی و از جمله مسابقات قرآن فضایی اضطرابزا دارد و مجری میتواند با استفاده از بیانی منعطف و صمیمانه از حجم نگرانی شرکتکننده بکاهد.
رئیس هیئت داوران بخش آقایان چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با تأکید بر اینکه این رقابتها سند افتخار جمهوری اسلامی ایران است، گفت: طرحکنندگان هر موضوعی میتوانند آن را با فرض همه مختصات اجرایی در قالب ایده ارائه دهند و در آن ضمانت اجرایی را متذکر شوند، همچنین باید دید فرد ایدهپرداز تا چه اندازه میتواند در طراحی مختصات ایده برنامهریزی و تأمین اعتبار داشته باشد.