کد خبر: 1420411
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸

ارسال ۶۰ هزار بسته غذایی برای مهاجران و آوارگان عراقی

گروه جامعه: معاون هماهنگ‌کننده امور بین الملل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) از ارسال نخستین محموله غذایی به عراق شامل ۶۰ هزار بسته غذایی شامل انواع کنسروو مواد بهداشتی برای مهاجران و آوارگان عراقی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمد محمدی‌فرد، معاون هماهنگ‌کننده امور بین الملل کمیته امداد در مورد ارسال محموله غذایی برای آوارگان عراقی گفت: با توجه به اینکه اولین محموله از سوی این نهاد حمایتی به عراق ارسال شد دومین محموله نیز با تثبیت اوضاع و فروکش‌کردن التهابات در این منطقه برای آوارگان عراقی ارسال خواهد شد.

به گفته وی، این محموله‌ها بخاطر بحران‌هایی که طی ماه‌های اخیر در کشور عراق صورت گرفته است و به منظور کمک به آسیب‌دیدگان و در راستای حمایت‌های بشردوستانه انجام می‌شود.

توزیع 25 هزار صندوق در عراق

محمدی‌فرد اشاره کرد: همچنین در کشور عراق نیز 25 هزار صندوق صدقات توزیع شده است و طرح اکرام در افغانستان و در سومالی نیز طرح توزیع صدقات اجرا شد.

وی افزود: همچنین در مواقع بحران نیز با اعلام فراخوان های ملی از ظرفیت مشارکت‌های مردمی برای کمک به مردم نیازمند بهره مند می‌شویم.

وجود نمایندگی کمیته امداد در 60 کشور

معاون هماهنگ‌کننده امور بین الملل کمیته امداد با اشاره به اینکه کمیته امداد در60 کشور دنیا نمایندگی دارد، گفت: سعی کردیم که از مجموعه ارتباطات خود براساس اتکا به منابع محلی بومی و همچنین توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها به ویژه از طریق حرفه‌آموزی و پرداخت وام‌های اشتغالزایی در حمایت از نیازمندان گام‌هایی اساسی برداریم.

captcha