کد خبر: 1433822
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

فلسفه زکات فطریه در اسلام تعدیل فاصله طبقاتی است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: فلسفه اصلی پرداخت زکات فطریه در دین مبین اسلام کمک به تعدیل فاصله طبقاتی جهت بهره‌مند شدن یکسان افراد از مواهب و منابع است.

حجت‌الاسلام سید‌محمدی فخری، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در تشریح اهمیت و فلسفه جایگاه پرداخت زکات فطریه در اسلام، اظهار کرد: فلسفه پرداخت زکات فطریه در دین مبین اسلام کمک به تعدیل فاصله طبقاتی جهت بهره‌مند شدن یکسان افراد از مواهب و منابع است.

وی فطریه را زکات بدن دانست که فرد روزه‌دار به پاسداشت و شکرانه توفیق بک ماه رزه‌داری و اطاعت و بندگی خداوند پرداخت می‌کند.

حجت‌الاسلام فخری با اشاره به اینکه بر اساس روایات اسلامی پرداخت زکات باعث قبولى روزه ماه مبارک رمضان می‌شود، اضافه کرد: علما، روحانیان و مبلغان دینی در محافل و مجالس خود در شب‌های ماه رمضان ضروری است که اهمیت و برکات پرداخت زکات فطریه را برای مردم تبیین کنند.

این مقام مسئول در ادامه افزود: امسال 1200 باب مسجد در مناطق شهری و روستایی سراسر استان در شب‌های ماه رمضان پذیرای روزه‌داران بودند.

وی افزود: بیش از 1200 مبلغ متشکل از مبلغان بومی و اعزامی از مرکز علمیه قم نیز در ماه رمضان امسال برای ترویج و تبلیغ فرهنگ قرآنی و دینی به مساجد آذربایجان غربی اعزام شدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در پایان با بیان اینکه برنامه‌های وداع با ماه مبارک رمضان در شب‌های منتهی به عید سعید فطر در قالب برگزاری کرسی‌های تلاوت و انس با قرآن در مساجد این استان برگزار می‌شود، اضافه کرد: نماز باشکوه عید سعید فطر همزمان با سراسر کشور در مصلی‌ها و مساجد جامع استان برپا می‌شود و در ارومیه نیز این نماز الهی و عبادی در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

captcha