وی با تأکید بر اینکه در حوزه فرهنگ نمیتوان بدون انجام تحقیقات به فعالیت پرداخت گفت: در مرکز مطالعات فرهنگی به بررسی سنجش ارزشها و نگرشهای فرهنگی اجتماعی بنیادین مردم تهران با حضور خبرهترین کارشناسان مربوطه اقدام کردیم تا آماری از وضعیت موجود برای برنامهریزیهای آینده در دست داشته باشیم. این طرح بار اول در سال 82 و برای بار دوم به سفارش سازمان ما در سال 94 صورت گرفت.
وی به بیان بخشی از آمارهای دریافت شده پرداخت و گفت: در سال 82 معدل نجانب 48.2 بوده است اما در سال 94 این آمار به 22.7 رسیده است. در سال 82 تنها نیم درصد از پسران جامعه هدف برای زیبایی در ازدواج ارزش قائل بودند اما در سال 94 این عدد به 24 درصد رسیده است. همچنین در سال 82 تفاهم حداکثری 43 درصد و در سال 94 حدود 64 درصد از اهمیت برخوردار بوده است. تحصیلات در پیمایش اول حدود 25 درصد و در پیمایش دوم 66 درصد اهمیت داشته است.
حجتالاسلام ناصریپور ادامه داد: در سال 82 ازدواج با فرد هم طبقه در میان 83.9 درصد افراد از اهمیت برخوردار بوده است که این رقم در سال 94 به 62.7 درصد رسیده است. همچنین در زمینه اعتقادات دینی با شیب نزولی مواجه بودهایم.
وی با اشاره به ایجاد اتاق فکری در حوزههای مختلف برای راهبری فعالیتها گفت: فعالیتهای خود را به صورت جدی از تابستان با عنوان «زندگی با نشاط» آغاز کردیم. همچنین از ابتدای سال 95 نیز محوریت برنامههای خود را تکریم زندگی قرار دادیم چرا که درصد دیدار اعضای خانواده در طول هفته به 45 دقیقه رسیده است، این در صورتی است که در دهه 60 آمارها بسیار بیش از این بوده است.
حجتالاسلام ناصریپور اعلام آمادگی کرد که هر وظیفهای که سازمانهای فرهنگی تصور میکنند بر عهده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است در صورت اعلام، دنبال کنند به شرط آنکه فعالیتها قاعدهمند باشد و به صورت مقطعی و مسکن دنبال نشود.