«فرصت صدرخوانی» به مناسبت سالگرد شهادت شهید صدر
کد خبر: 3962458
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

«فرصت صدرخوانی» به مناسبت سالگرد شهادت شهید صدر

به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد شهادت شهید صدر، طرح «فرصت صدرخوانی» از سوی پژوهشگاه آن شهید بزرگوار اجرا می‌شود و براین اساس، تمامی آثار عربی و فارسی شهید صدر با تخفیف ویژه به فروش می‌رسد.

اجرای طرح «فرصت صدرخوانی» به مناسبت سالگرد شهادت شهید صدربه گزارش ایکنا؛ به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد شهادت شهید صدر، طرح «فرصت صدرخوانی» از سوی پژوهشگاه آن شهید بزرگوار اجرا می‌شود و براین اساس، تمامی آثار عربی و فارسی شهید صدر با تخفیف ویژه به فروش می‌رسد.
 
در طرح فروش ویژه «فرصت صدرخوانی»، همۀ آثار پژوهشگاه شهید صدر با ٢٠ درصد تخفیف و ارسال پستی به سراسر کشور، در فروشگاه سایت پژوهشگاه شهید صدر عرضه می‌شود. این طرح که از یکشنبه ١۵ فروردین ١۴٠٠ آغاز شده است، تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.
 
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند آثار شهید صدر را در طاقچه با ٢٠ درصد تخفیف از روز پنجشنبه ١٩ فروردین تا یکشنبه ٢٢ فروردین از طریق https://taaghche.com/filter?filter-publisher=2200&order=undefined خریداری کنند.
 
کتاب «نا» آخرین کتاب منتشرشده درباره شهید صدر است که در آن مریم برادران به روایت زندگی شهید صدر پرداخته است. 
 
شرح‌صدر از دیگر کتب آن مرحوم است؛ کتاب «شرح‌صدر» ترجمه کتاب «شهید الاُمة و شاهدُها» اثر شیخ محمدرضا نعمانی از شاگردان و همراهان شهید سید‌محمدباقر صدر است. او تنها کسی بود که توانست به‌دور از چشم مزدوران بعثی در دوران حصر، همراه شهید صدر و خانواده‌اش باشد و این فرصت استثنایی سبب شد او تنها کسی باشد که روایت‌هایی دست اول را از یکی از مهم‌ترین دوره‌های زندگانی آن شهید والامقام ثبت و ضبط کند.
 
سنت‌های تاریخی در قرآن کریم هم عنوان کتاب دیگری است؛ کتاب «سنت‌های تاریخی در قرآن کریم» گفتارهایی تفسیری از استاد شهید آیت‌الله سیدمحمدباقر صدر است. وی این درس‌ها را پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بنا بر ضرورت‌های پیش‌آمده در عرصه سیاسی‌اجتماعی عراق و جهان اسلام ارائه کرد. شهید صدر در این سخنرانی‌ها به ابداع روش تفسیری مهمی با عنوان تفسیر موضوعی دست زده است.
 
یکی دیگر از آثار آن شهید، کتاب علوم قرآنی است؛ کتاب علوم قرآن مجموعه‌درس‌های علوم قرآن است که استاد شهید آیت‌الله سید محمدباقر صدر در سال ١٣٨۴ق. برای تدریس در دانشکدۀ اصول‌الدین بغداد به رشته تحریر درآورده بود.
انتهای پیام
captcha