بهره‌مندی قرآن‌دوستان مناطق محروم از فرصت تلاوت در محضر اساتید
کد خبر: 3968297
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۹
از طریق لایو‌های مؤسسه امام رضا(ع) محقق شده است؛

بهره‌مندی قرآن‌دوستان مناطق محروم از فرصت تلاوت در محضر اساتید

مدیر اجرایی مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) اهواز با اشاره به لایوهای این مؤسسه با حضور اساتید مطرح قرآن، گفت: بسیاری از قرآن‌دوستان مناطق محروم، با استفاده از این روش، فرصت تلاوت و رفع اشکال به دست آورده‌اند.

صادق شوهانی، مدیر اجرایی مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) اهواز در گفت‌وگو با ایکنا، بیان کرد: این مؤسسه فعالیت خود را از سال 84 آغاز کرده است و تا سال گذشته، کلاس‌ها کاملاً حضوری بود، اما از زمان شیوع ویروس کرونا، کلاس‌های حضوری‌ تعطیل شده است.

وی افزود: با تلاش همکاران در مؤسسه، این تهدید به فرصت تبدیل شد و به فضای مجازی آمدیم و کلاس‌ها را برگزار کردیم. ابتدای فعالیت تعداد قرآن‌آموزان کاهش یافت، چراکه بسیاری از افراد اعتمادی به فضای مجازی نداشتند و این باعث شد از تعداد قرآن‌آموزان کاسته شود. در مجموع نزدیک 35 درصد ریزش داشتیم.

شوهانی اظهار کرد: برگزاری بیست و هفتمین دوره رضوان با محوریت آموزش روخوانی، تجوید، حفظ، صوت و لحن، مفاهیم برای نوجوانان و بزرگسالان بانو و آقا، باعث شد قدری اعتماد دوستان جلب شود. در گذشته فقط محدود به اهواز بودیم، ولی در حال حاضر از نقاط مختلف ایران در کلاس‌هایمان شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: جمعه شب‌ها نشستی به‌صورت مستمر در قالب لایو از طریق نشانی اینستاگرامی Quran.imamreza با یک موضوع مشخص برگزار می‌شود و یک استاد به لایو مؤسسه می‌آید و در مورد موضوعات مشخص شده سخنرانی می‌کند. بعد از سخنان کارشناس، قاریان تلاوت می‌کنند و استاد به آن‌ها راهکار ارائه می‌دهد. اساتید را از تمام نقاط کشور دعوت می‌کنیم و محدود به منطقه خاصی نیستیم. بسیاری از زاهدانی‌‌ها که در مناطق محروم هستند، توانسته‌اند فرصت تلاوت و رفع اشکال را به دست بیاورند.

تعامل کم جامعه قرآنی با یکدیگر

شوهانی در پاسخ به این سؤال که مؤسسه بیشتر با چه مشکلی درگیر است؟ گفت: گاهی جامعه قرآنی ناخواسته از بابت ناآگاهی‌شان در برابر برخی از فعالیت‌ها جبهه می‌گیرند و همکاری نمی‌کنند، متأسفانه تعامل کم است؛ یا از ناآگاهی یا ترس از فضای مجازی است. مؤسسات، قاریان و نهادها در اهواز تعامل بالایی ندارند. میان قشرهای غیرمذهبی تعامل خیلی بالاست و همدیگر را معرفی می‌کنند، در قشر مذهبی این اتفاق نیفتاده است. بحث دیگر، اینترنت است که معضلی برای مؤسسات است و تاکنون هیچ نهادی از نهادهای قرآنی حمایت نکرده و سهمیه و بسته‌ای برای مؤسسات در نظر نگرفته‌اند.

وی در مورد فعالیت اتحادیه استانی، اظهار کرد: اتحادیه استانی فعالیت خاصی ندارد و فقط در حد اطلاع‌رسانی است. متأسفانه فعالیت آنچنانی ندارد، امکانات سخت‌افزاری را تهیه و به مؤسسات ابلاغ کرده‌ایم.

یادآور می‌‌شود، این مؤسسه در اهواز، کیان‌پارس، نبش خیابان یک شرقی، مجتمع آموزشی اداری مدنیان واقع شده است.

انتهای پیام
captcha