باور به نصرت‌الهی، رمز پیروزی در جنگ است
کد خبر: 3999868
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
رئیس جامعةالمصطفی:

باور به نصرت‌الهی، رمز پیروزی در جنگ است

حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رمز پیروزی در جنگ را حفظ روحیه و باور به نصرت‌ الهی دانست و تصریح کرد: خطرناک‌ترین عرصه این جنگ، جنگ روانی و فرهنگی است، که در بسیاری از مواقع کسانی که هدف این جنگ قرار دارند، ضربه‌های دشمن و آثار و آسیب‌های آن را احساس نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه امروز به مناسبت هفته دفاع مقدس، طی سخنانی در جمع مدیران و کارکنان ستادی این مجموعه علمی عنوان کرد: در عرصه جنگ روانی و فرهنگی، افسران و فرماندهان این نبرد، نهاد‌های علمی و حوزوی همچون جامعةالمصطفی هستند که باید در عرصه جهاد علمی و فرهنگی بکوشند.

وی افزود: هشت سال دفاع‌مقدس، یکی از مقاطع تعیین‌کننده در انقلاب اسلامی و منطقه ما به شمار می‌آید. این جنگ، به ظاهر با اقدام شخصی جاه‌طلب به بهانه تعارضات جغرافیایی صورت گرفت، اما در حقیقت، نبرد میان دو جبهه گفتمانی انقلاب اسلامی و استکبار جهانی را شاهد بودیم.

استاد‌ جامعةالمصطفی‌العالمیه با تأکید بر اینکه نزاع این دو نگاه، امروز به اشکال دیگری ادامه دارد، گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی، جبهه استکبار و ارتجاع منطقه با همه قدرت اقتصادی و نظامی خود علیه انقلاب‌اسلامی صف‌آرایی کرد و پیشرفته‌ترین تسلیحات و امکانات خود را در اختیار متجاوز قرار داد، ولی در نهایت با مقاومت و ایثارگری ملت و شهدای والامقام ما، به اهداف خود نرسید و پیروزی انقلاب اسلامی توانست معادلات و مناسبات منطقه را تغییر دهد. شاید امروز دشمن با تجربه‌ای که از دفاع مقدس به دست آورده است، جسارت آغاز جنگ نظامی جدیدی با ملت ایران را نداشته باشد، ولی جنگی چندجانبه را در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، رسانه‌ای، روانی در دستور کار خود قرار داده است و برای درگیر کردن انقلاب اسلامی در همه این جبهه‌ها می‌کوشد.

رئیس جامعةالمصطفی رمز پیروزی در این جنگ پیچیده را حفظ روحیه و باور به نصرت‌ الهی دانست و تصریح کرد: خطرناک‌ترین عرصه این جنگ، جنگ روانی و فرهنگی است، که در بسیاری از مواقع کسانی که هدف این جنگ قرار دارند، ضربه‌های دشمن و آثار و آسیب‌های آن را احساس نمی‌کنند. استکبار در این سال‌ها و به ویژه در دهه‌های اخیر، ابزار‌های متعدد رسانه‌ای را برای این عرصه فراهم کرده است. ایجاد بهشت کاذب از جبهه مقابل و احساس ناکامی و ناتوانی در جبهه خودی، از آثار این جنگ روانی و سرمایه‌گذاری گسترده دشمن در این عرصه است.

وی که در نشست «حدیث حماسه‌ها» به منظور گرامیداشت هفته دفاع مقدس سخن می‌گفت با تسلیت فرارسیدن ایام اربعین سوگواری حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، خاطرنشان کرد: امام حسن عسکری (ع) در روایتی، یکی از نشانه‌های انسان مؤمن را زیارت سیدالشهدا(ع) در اربعین بیان کردند. امروز این زیارت و تجدید عهد و پیمان با شهدای کربلا، به عنوان نمادی بزرگ از ایمان و پیوستگی به مکتب اهل‌بیت(ع) مبدل شده است که امیدواریم به زودی موانع برگزاری باشکوه این مراسم مرتفع گردد.

استاد جامعةالمصطفی‌العالمیه همچنین با اشاره به تأثیر شیوع بیماری کرونا در ابعاد مختلف زندگی بشر و تغییر سبک زندگی انسان‌ها تحت تأثیر این بلیه جهانی، اظهار کرد: آموزش، برپایی مراسم فرهنگی و دینی، ارتباط چهره به چهره فعالان فرهنگی، تحت تأثیر این حادثه دچار تغییراتی شده است. المصطفی به عنوان یکی از مراکز علمی بین‌المللی، از این شرایط مستثنا نیست و این بیماری تأثیراتی بر فعالیت‌های علمی و آموزشی ما داشته است. البته المصطفی از ابتدا با برنامه‌ریزی مناسب توانست نظام علمی و آموزشی خود را ادامه دهد و آموزش‌های برخط را از هفته نخست شیوع بیماری، برنامه‌ریزی و آغاز کند و بیش از ۹۰ درصد کلاس‌های آموزشی به صورت برخط برگزار شد که دستاوردی ارزشمند به شمار می‌آید و باید از تلاش مسئولان و دست‌اندرکاران تقدیر به عمل آورد. در ۱۸ ماه گذشته، صدها هزار ساعت آموزش برخط برگزار شده و المصطفی با توجه به زیرساخت‌های خود، با چندین مرکز علمی و دانشگاهی دیگر نیز در ارائه خدمات آموزشی همکاری داشته است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین‌ عباسی، با اشاره به رسالت مراکز علمی همچون جامعةالمصطفی، خدمت در این مجموعه‌ها را افتخار آمیز دانست و گفت: خدمتگزاری در جامعةالمصطفی، یکی از توفیقات الهی است که باید شکرگزار آن باشیم.

وی ضمن تأکید بر حفظ و تقویت احساس رسالت در تبیین مبانی ناب اسلامی و انقلابی، تصریح کرد: اگر آرمان انقلاب، که تحقق تمدن نوین اسلامی است، در برابر چشمان ما باشد، احساس تکلیف در قبال مسئولیتمان فرق خواهد کرد و به گونه‌ای دیگر به وظایف خود در جامعةالمصطفی نگاه خواهیم کرد.

انتهای پیام
captcha