بهره عرفانی از محضر علامه طباطبایی مهمترین امتیاز آیت‌الله‌ شجاعی بود
کد خبر: 4007676
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲
امام‌جمعه موقت تهران:

بهره عرفانی از محضر علامه طباطبایی مهمترین امتیاز آیت‌الله‌ شجاعی بود

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی گفت: عمده امتیاز مرحوم آیت‌الله شجاعی بهره‌گیری ایشان از نفس مرحوم علامه طباطبایی بود که معارف حقه را از زبان یک ره‌یافته بهره گرفته بود.

بهره عرفانی آیت‌الله شجاعی از محضر علامه طباطبایی مهمترین امتیاز ایشان استبه گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، مراسم ششمین سالگرد ارتحال آیت‌الله محمد شجاعی از اساتید برجسته اخلاق و عرفان، اول آبان‌ماه مصادف با 16 ربیع‌الاول به علت شیوع بیماری کرونا از سوی بیت ایشان به‌صورت غیر حضوری و انتشار یک ویژه‌نامه ویدئویی برگزار شد. 

در این ویژه‌نامه ویدئویی بخش‌هایی از توصیه‌های مرحوم آیت‌الله شجاعی پخش شد. این استاد اخلاق و عرفان درباره معنی ذکر در سلوک، می‌گوید: یکی از دستورات خدا این است که با زبان هم مرتب خدا را یاد کنید، اما دوام ذکر زبانی ذکری است که توأم با به‌جا آوردن میثاق و عهد الهی است و این اصل ذکر است. طوری ذکر را معنی نکنید که هم خود و دیگران را به انحراف بیندازید، ذکر حق به این معنا است که انسان مرتب به یاد معبود باشد و اطاعت امر معبود کند، هر قدمی که بر می دارد اگر امر او است انجام دهد و اگر نهی او است اجتناب کند و لحظه به لحظه او را یاد کند. و در سلوک ذکر به این معنا است.
 
در ادامه محمود شجاعی فرزند ارشد این عالم فقید، گفت: مرحوم آیت‌الله شجاعی از شاگردان خاص علامه طباطبایی(ره) بودند و وقتی به محضر ایشان رسیدند به نحوی بود که کسی را که دنبالش بودند را پیدا کردند و هم از علوم فلسفی و هم از معنویات و سلک و عرفان ایشان بهره‌مند شدند.
 
وی بیان کرد: آیت‌الله شجاعی درباره استادشان علامه طباطبایی می‌گفتند: ایشان از کوچکی در حال مجاهدت بود. اول در طریق تقوا و زهد و ایمان و توحید بود و تا آخر عمر همین‌گونه بودند، ولی علامه همیشه نگران و مضطرب بود و سخت می‌ترسید و با تأثر و با امید می‌گفت ما یک عمر او را یاد کردیم، امید داریم یادمان کند و فراموشمان نکند.
 
در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام‌جمعه موقت تهران درباره شخصیت این عالم ربانی، گفت: مرحوم آیت‌الله شجاعی از شاگردان برجسته علامه طباطبایی بود که علامه طباطبایی مولد نور و کارخانه آدم‌سازی بودند و ایشان نزد چنین شخصیتی شاگردی کرده است. عمده امتیاز مرحوم آیت‌الله شجاعی بهره‌گیری ایشان از نفس مرحوم علامه طباطبایی بود که معارف حقه را از زبان یک ره‌یافته بهره گرفته بود و یکی دیگر از برکات عمر ایشان این بود.
 
یادآور می‌شود، روح ملکوتی‌ آیت‌الله شجاعی، استاد اخلاق و سالک الی‌الله در روز هفتم دی‌ماه ۱۳۹۴ برابر با ۱۶ ربیع‌الاول به لقاء‌الله پیوست و پیکر پاک ایشان با حضور اعضای خانواده و جمع کثیری از شاگردان و ارادتمندان ایشان در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، در صحن امام رضا(ع) رواق شهید آیت‌الله مفتح آرام گرفت.
 
امیرمحسن سلطان‌احمدی
انتهای پیام
captcha