آیت‌الله خسروشاهی نقش خوبی در نزدیکی ادیان ایفا کرد
کد خبر: 4065601
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه:

آیت‌الله خسروشاهی نقش خوبی در نزدیکی ادیان ایفا کرد

عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت:مرحوم آیت‌الله خسروشاهی یکی از عناصر اثرگذار در جهان اسلام و مسیحیت بود که با ارتباطات گسترده‌ای که داشت، نقش به‌سزایی در نزدیکی ادیان و مذاهب با اسلام و تشیع ایفا کرد.

محسن اراکی به گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، شامگاه دوشنبه ۳۰ خرداد در آیین بزرگداشت مرحوم سیدهادی خسروشاهی و رونمایی از ویژه‌نامه «رفیق دیرین» که در سالن جلسات آیت‌الله حائری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: آنچه امروز وظیفه همگان است، تبیین تمدن جایگزین و جزئیات تمدن نوین اسلامی برای جامعه جهانی است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، افزود: مهم است بدانیم که در عرصه اقتصاد چه برنامه‌ای در نظریه تمدن نوین اسلامی ارائه شده است و یا در بحث فرهنگی که سال‌هاست در این عرصه عقب‌نشینی داریم، چه جزئیاتی ارائه شده است.

آیت‌الله اراکی تصریح کرد: مسلم است و تردیدی در آن نیست که هر جا ورود نکرده‌ایم، دشمن نفوذ کرده است، در تفکر، اندیشه، رسانه، هنر، جامعه و اجتماع هر جا که عقب‌نشینی کرده و یا داشته‌های غنی خود را ارائه نکرده‌ایم، فضا را برای جولان دشمنان اسلام و نظام مهیا ساخته‌ایم و امروز لازم است که بر اساس جهاد تبیین نظریه تمدن نوین اسلامی را معرفی و برای همگان روشن سازیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شخصیت استاد سیدهادی خسروشاهی اشاره کرد و گفت: مرحوم آیت‌الله خسروشاهی یکی از عناصر اثرگذار در جهان اسلام و مسیحیت بود که با ارتباطات گسترده‌ای که داشت، نقش به‌سزایی در نزدیکی ادیان و مذاهب با اسلام و تشیع ایفا کرد.

دبیرکل سابق مجمع تقریب مذاهب اسلامی، بیان کرد: به یاد دارم در هر نقطه‌ای از عالم اسلام حضور پیدا می‌کردیم، سراغی از مرحوم خسروشاهی می‌گرفتند و این اتفاق نیز در میان کشورهای غربی نیز مشهود بود.

آیت‌الله اراکی در ادامه به احیای آثار مرحوم خسروشاهی اشاره کرد و گفت: احیای آثار و تنظیم موضوعی دستاوردهای علمی ایشان بسیار حائز اهمیت است، لذا باید به گونه‌ای اقدام شود که مورد استفاده اهل تحقیق قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: عرضه درست آثار یکی دیگر از اقدامات مهم است که باید عزیزان نسبت به آن اهتمام جدی داشته باشند، چرا که پیش از این آثار علما بعضا به بدترین شکل ممکن عرضه شده است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، تصریح کرد: آسان‌سازی آثار از نکات مهم دیگر است که شاگردان ایشان باید نسبت به آن توجه داشته باشند که یک اثر علمی بر اساس تعداد نیازهای اهل تحقیق ارائه شده و نسبت به دستیابی موضوعات تسهیل‌گری صورت گرفته باشد.

یادآور می‌شود، ویژه نامه بزرگداشت مقام استاد سیدهادی خسروشاهی از یاران دیرین حضرت امام(ره) و رهبرمعظم انقلاب اسلامی با عنوان «رفیق دیرین» در مراسمی رونمایی شد.

این ویژه نامه توسط هفته نامه افق حوزه وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با همکاری دفتر حفظ و نشر آثار استاد خسروشاهی منتشر شده است.

این ویژه‌نامه شامل ۷ فصل با عنوان‌های روایت‌های مستند، گفت‌وگو، مقالات، یادداشت‌ها، بین‌الملل، به روایت اسناد ساواک و مجموعه آثار است.

در این ویژه‌نامه علاوه بر زندگینامه و سوابق علمی و حوزوی و معرفی آثار استاد خسروشاهی آثاری از آیات قربانی، استادی و... و نیز گفت و گوهایی در رابطه با استاد خسروشاهی با آیات بوشهری، سید احمد خاتمی و ... چاپ شده است. همچنین مطالبی از شخصیت‌های غیرایرانی همچون دکتر کمال الهلباوی و... آمده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای (سایت) استاد خسروشاهی به نشانی اینترنتی www.khosroshahcom و یا سایت مرکز بررسی‌های اسلامی به نشانی اینترنتی www.iscq.ir و یا کتابخانه مرکز بررسی‌های اسلامی به نشانی پردیسان مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha