کد خبر: 1310589
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۶
نفر اول جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور:

دو آیین‌نامه متناقض باعث حذفم از جشنواره ملی قرآن دانشجویان شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفر اول جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور عنوان کرد: در مراسم اختتامیه به من اعلام کردند که حق شرکت در مسابقات را نداشتم و این درحالی است که طبق آیین‌نامه بعد از دو سال می‌توان در این رقابت‌ها شرکت کرد.


محمد خطیبی، حافظ قرآن کریم و نفر اول جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن اظهار کرد: بیست و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، هفته گذشته به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد.



وی ادامه داد: بنده در این رقابت‌ها در رشته حفظ کل قرآن کریم شرکت کردم و موفق به کسب رتبه نخست شدم، اما در مراسم اختتامیه و کمی پیش از اهدای جوایز، مسئولان مسابقه به من عنوان کردند که به این خاطر که من در همین رشته در دوره‌های پیشین اول شد‌ه‌ام، اجازه حضور در این رقابت‌ها را ندارم.



خطیبی توضیح داد: این در حالی است که بنده در مسابقات قرآن مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و ملی همین جشنواره از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شرکت کردم و رتبه اول را کسب کردم؛ بنابراین اگر من اجازه شرکت در رقابت‌ها را نداشتم باید از همان ابتدا از ثبت نام ممانعت به عمل می‌آمد.



این دانشجوی وزارت علوم تصریح کرد: طبق آیین‌نامه‌ای که بنده از طرف وزارت علوم در دست دارم، ذکر شده است که افرادی که موفق به کسب رتبه در این جشنواره شدند، بعد ازگذشت دو سال می‌توانند مجداً در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور شرکت کنند، اما در آیین‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی اینگونه نیست.



خطیبی بیان کرد: در آیین‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی اشاره‌ای به زمان نشده است و آمده است که افرادی که یک بار در این رقابت‌ها اول شده‌اند، دیگر مجاز به شرکت دوباره در همان رشته نیستند. به عبارت دیگر آیین‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی با آیین‌نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تضاد است.



نفر اول جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور یادآور شد: وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور ودانشگاه علمی‌ کاربردی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم مسابقات قرآن را در مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و ملی برگزار می‌کنند و نفرات برتر خود را به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اعزام می‌کنند.



وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیست و چهار دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور را جهاد دانشگاهی برگزار کرد و پس از آن طبق نظر شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، این جشنواره به صورت چرخشی برگزار شد که وزارت علوم، وزارت بهداشت، سازمان بسیج دانشجویی و دانشگاه آزاد اسلامی آن را برگزار کردند و شاید این تنوع برگزار کننده‌ها عامل اختلاف آیین‌نامه‌هاست.



این حافظ قرآن تصریح کرد: داوران جشنواره از بهترین داوران ملی و بین‌المللی انتخاب شده بودند و با توجه به اینکه بهترین دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها به این رقابت‌ها راه پیدا کرده بودند، مسابقات سطح بالایی داشت و اعتراضی به داوری‌ها نشد.



وی با اشاره به اسامی هیئت داوران رشته حفظ قرآن کریم این جشنواره اظهار کرد: شهریار پرهیزکار، بحرالعلوم و میرموسایی در حسن حفظ و تجوید؛ بهروز یاری‌گل در بخش لحن، ملک‌شاهی در بخش صوت، سعید طوسی در بخش وقف و ابتدا وهمچنین حسین اخوان‌اقدم امر قضاوت را برعهده داشتند.

captcha