محمدرضا پورزرگری، قاری بینالمللی کشورمان درگفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آموزش و ترویج زیباییهای قرآن از طریق فضای مجازی برای علاقهمند کردن کودکان و نوجوانان به معارف قرآن و اهل بیت(ع) گفت: امروزه دنیا، دنیای استفاده از تکنولوژی است و دنیای است که بسیاری از طریق فضای مجازی در آن فعالیت میکنند به نوعی که در دسترس همگان است و در این میان برای انتقال معارف قرآن و اهل بیت و همچنین علاقهمند کردن کودکان به این معارف از طریق این فضا، باید با کودکان با زبان خودشان برخورد کرد.
پورزرگری با تأکید بر فعالیتهای غرب و اروپا برای القای فرهنگ خودشان به دیگر جوامع و کشورها از طریق فضای مجازی و فیلمهای سینمایی گفت: طبیعی است که در عصری که هالیوود با انیمیشنهای جذاب و با منظور و هدف، اقدام به تولید میکند و با بهترین بستهبندی و شکل در اختیار دنیا قرار میدهد، باعث جذب نوجوانان و جوانان میشود و در کنار آن کودکان دنیا را غیر مستقیم به سمت خود هدایت کرده و اعتقادات و فرهنگ آنان را نشانه میگیرد.
مسلمانان برای فرهنگ اسلامی از تخصصهای خود استفاده کنند
وی فعالیتهای غرب در فضای مجازی برای ترویج فرهنگ غربی و اشاعه آن در ذهن جوامع و کودکان را جدی دانست و تصریح کرد: این فعالیتها برای نشانه گرفتن و تأثیرگذاشتن بر روح و روان کودکان و نوجوانان از طریق فضای مجازی است و نوعی از الگوهای رفتاری برای کودکان ما ایجاد کرده است. باید مسلمانان و متدینین و کسانی که دلمشغولی برای فرهنگ اسلامی و مکتب اعتقاد اسلامی وشیعی دارند از تخصصهای خود برای مقابله با آنها استفاده کنند.
قاری بینالمللی کشورمان فعالیت متخصصان حوزه کودک در زمینه فضای مجازی را مستلزم برنامه منسجم و منظم دانست و افزود: برای فعالیت متخصصان فرهنگی حوزه کودکان و نوجوانان در فضای مجازی باید برنامه منظم و منسجمی داشت. باید آنها را با حمایتهای مالی و معنوی تقویت کرد تا بتوانند کار خوب را تولید و در فضای مجازی قرار دهند و در نهایت در دسترس کودکان قرار دهند.
پورزرگری تاکید کرد: اعتقادات دینی ما توسط قالب فضای مجازی میتواند در اختیارکودکان و نوجوانان ما قرار گیرد اما باید به صورتی باشد که کودکان ما با عقاید و اعتقادات ما آشنا شوند تا غیر مستقیم بتوان از این رهگذر کودکان را با اخلاق اسلامی، آداب و اخلاق قرآن و همچنین فرهنگ آن و معارف اهل بیت آشنا کرد.
وی فعالیت در حوزه کودکان را زمانبر و پرهزینه دانست و افزود: تمامی این فعالیتها هزینهبر است و باید سازمانها و مؤسساتی که غنای حمایت از کارهای قرآنی و فرهنگی را در جامعه دارند، مانند حوزههای علمیه، وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و همه دستگاههایی که به نوعی در خدمت فرهنگ اسلامی هستند پشتیبانی و نظارت کنند تا در نهایت کارهای خوب و مفیدی در این قالب برای کودکان و نوجوانان ایجاد شود.