کد خبر: 1319541
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
صالحی خبر داد:

پرورش 70 حافظ کل قرآن در شهرکرد طی شش سال

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرکل جامعةالقرآن‌های شهرکرد از پرورش 70 حافظ کل قرآن کریم توسط شعب جامعةالقرآن الکریم این شهرستان پس از گذشته شش سال متوالی خبر داد.


محمودرضا صالحی، مدیرکل جامعةالقرآن‌های شهرکرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با نحوه راه‌اندازی جامعةالقرآن در شهرکرد گفت: شعبه مرکزی جامعةالقرآن‌ شهرکرد در سال 1387 توسط جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) با نظارت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی، از پژوهشگران قرآنی افتتاح شده است.



این مدرس قرآن در رابطه با تعداد شعب زیر مجموعه جامعةالقرآن شهرکرد اظهار کرد: تاکنون 23 شعبه از سوی جامعةالقرآن الکریم در شهرکرد راه‌اندازی شده است؛ ناگفته نماند هم‌اکنون 150 مربی قرآن در تمامی شعب جامعةالقرآن شهرکرد مشغول به فعالیت هستند.



پرورش 7 هزار خردسال قرآن‌آموز توسط جامعةالقرآن شهرکرد



وی با تأکید بر تعلیم و تربیت 7 هزار خردسال قرآن‌آموز در جامعةالقرآن شهرکرد عنوان کرد: پس از گذشت شش سال، 7 هزار خردسال توسط اساتید شعب جامعةالقرآن شهرکرد تحت تعلیم قرار گرفته‌اند و موفق به گذراندن دوره‌های عمومی آموزش قرآن شده‌اند.



صالحی افزود: دوره‌هایی نظیر روخوانی، روانخوانی، حفظ قرآن به روش اشاره، حفظ موضوعی قرآن، تفسیر قرآن، تدبر در قرآن کریم و تفسیر نهج‌البلاغه توسط جامعةالقرآن شهرکرد در طول سال اجرایی می‌شود.



تعلیم و تربیت هزار و 500 نفر به‌صورت سالانه در شهرکرد



مدیرکل جامعةالقرآن‌های شهرکرد به اعطای گواهینامه قبولی به بیش‌از هزار قرآن‌آموز در شهرکرد اشاره و تصریح کرد: سالانه بالغ بر هزار و 500 نفر تحت تعلیم رشته‌های قرآنی به‌صورت عمومی و تخصصی قرار می‌گیرند که براین اساس باید یادآور شد تاکنون بیش‌از هزار گواهینامه برای تمامی قبولشدگان صادر شده است.



وی در ادامه یادآور شد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای جامعةالقرآن الکریم شهرکرد، پرورش حافظان قرآن است که در این میان می‌توان به تربیت و پرورش 70 حافظ کل قرآن و همچنین حافظ جزء‌های مختلف توسط این مرکز قرآنی اشاره کرد.



صالحی با بیان اینکه در طول سال فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و ترویجی در شهرکرد اجرا می‌شود، گفت: از دیگر فعالیت‌های جامعةالقرآن شهرکرد می‌توان به اجرای مسابقات قرآن، محافل انس با قرآن و عترت(ع)، نشست‌های مذهبی و اعتقادی، همایش‌های قرآنی، دوره‌های تربیت معلم قرآن و اعزام قرآن‌پژوهان نمونه به مراکز زیارتی همچون مشهد مقدس، مکه مکرمه، کربلای معلی و ... اشاره کرد.



برگزاری نشست‌های تخصصی جهت ارائه مباحث مدیریتی و آموزشی در حوزه قرآن



وی در ادمه به برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان قرآنی اشاره کرد و گفت: همچنین جهت ارتقای سطح دانش مدیران و روش‌مند شدن مدیریت جامعةالقرآن‌های شهرکرد نشست‌های تخصصی هر سه ماه یکبار برگزار می‌شود که برای ارائه آموزه‌های نوین در عرصه قرآن کریم از کارشناسان قرآنی استان قم دعوت به‌عمل می‌آید.



مدیرکل جامعةالقرآن‌های شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: پژوهش در سور قرآن کریم از دیگر رویکردهای قرآنی جامعةالقرآن الکریم شهرکرد به‌شمار می‌رود که به‌طور سالانه در رابطه با رشته‌های آموزشی تحقیقاتی به‌عمل می‌آید و در این راستا به استان قم ارسال می‌شود تا در صورت لزوم درکلاس‌های آموزشی از آن‌ آثار بهره‌گیرند.

captcha