به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) همزمان با هفته بسیج نخستین آیین تجلیل 120 نفر از اساتید ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز، یازدهم آذرماه با حضور نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در تالار ابن سینای این دانشگاه برگزار شد.
علیاصغر پیوندی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ابتدای این مراسم با تاکید بر اینکه بسیج فرهنگی را ایجاد کرده که دارای سه مولفه حرکت پویا، حرکت دسته جمعی و حرکت مبتنی بر هدف است، عنوان کرد: تمامی این اهداف پایه اسلام را تحکیم میکند و در راستای دستورات امام راحل و مقام معظم رهبری است.
دانشگاه بر 2 رکن اصلی دانشجو و استاد استوار است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه دانشگاه بر دو رکن اصلی دانشجو و استاد استوار است، اظهار کرد: اگر بتوانیم آن گونه که شایسته شان و منزلت این دو قشر است رفتار کنیم به قله بالندگی خواهیم رسید.
وی با تاکید بر اینکه این مجموعه آموزش عالی دارای 11 دانشکده و 60 مرکز تحقیقاتی است، تصریح کرد: این مراکز بخش عظیمی از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مردم تهران را تحت پوشش قرار میدهند که امیدواریم با همکاری دولت، مجلس و وزارت بهداشت بتوانیم جایگاه این دانشگاه را به جایگاه شایسته خود برسانیم.
جانبازان؛ 10 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
پیوندی با تاکید بر اینکه 10 درصد از اعضای هیئت علمی این دانشگاه را جانبازان تشکیل میدهند، بیان کرد: ما باید فرهنگ بسیجیگری را حفظ و از آن دفاع کنیم، اگر به این مسئله توجه نکنیم ممکن است این صفت به فراموشی سپرده شود.
رسالت علم دین و طب حفظ و ارتقای سلامت است
براساس گزارش ایکنا، در بخش دیگری از این مراسم حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه رسالت تمامی علوم به ویژه علم دین و طب حفظ و ارتقای سلامت است، اظهارکرد: منظور از سلامت ابعاد مختلف عقیده، اخلاق، رفتار، اعضا و جوارح و جسم و جان است.
فردی میتواند دغدغه سلامت را داشته باشد که خود به سلامت فکری، اعتقادی و رفتاری رسیده باشد
حجتالاسلام و المسلمین ابوترابیفرد با تاکید بر اینکه فردی میتواند دغدغه سلامت را داشته باشد که خود به سلامت فکری، اعتقادی و رفتاری رسیده باشد، تصریح کرد: نقش دفاع مقدس در تمامی مراحل انقلاب اسلامی انکار ناپذیر است و تمام دستاوردهای انقلاب در پرتو دفاع مقدس به دست آمده است.
وی با تاکید بر اینکه نقش دفاع مقدس با توسعه علم و رشتههای متنوع پزشکی بی بدیل است، عنوان کرد: اگر فشار جدی جنگ بر دانشکدههای فنی و مهندسی نبود امروز مطمئنا به قدرت برتر موشکی در دنیا تبدیل نمیشدیم و اگر این حرکت پرشتاب علمی شکل نمیگرفت امروز قدرت هستهای جهان نبودیم.
اگر دین ما عین سیاست نبود حماسه 24 خرداد 92 خلق نمیشد
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه اگر دین ما عین سیاست نبود حماسه 24 خرداد 92 خلق نمیشد، اضافه کرد: سطوح پیوند دین و سیاست دامنه طولانی دارد ولی با آن سطح مطلوب فاصله داریم چه برسد به سطوح ایدهال.
اخلاق باید در تمامی لایههای مدیریت حضور یابد
حجتالاسلام و المسلمین ابوترابیفرد با تاکید بر اینکه اخلاق باید در تمامی لایههای مدیریت حضور یابد، خاطرنشان کرد: تبدیل هشت دانشگاه علوم پزشکی به 48 دانشگاه، افزایش رشتههای(PHD) از پنج رشته به 50 رشته و افزایش تعداد دانشجویان علوم شکی از 10 هزار نفر به 140 هزار دانشجو کارستان است که در سه دهه انقلاب با یوند علم و دین محقق شده است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی سخنان خود گفت: سابق بر این از کشورهای همسایه شرقی پزشکان عمومی برای درمان به ایران میآمدند ولی امروزه کشور از دانشمندان متخصص پزشکی بهره میگیرد.