کد خبر: 1329771
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲
اسدی:

حجاب اسلامی در جامعه مهجور مانده است

گروه اندیشه: رئیس دانشگاه شهرکرد با اشاره به مهجور ماندن حجاب اسلامی در جامعه از کاهش حساسیت‌ها نسبت به مقوله عفاف و حجاب در جامعه انتقاد کرد.


اسماعیل اسدی، رئیس دانشگاه شهرکرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، بر لزوم ترویج فرهنگ حجاب در جامعه به‌ویژه میان نسل جوان تأکید کرد.



وی نبود هماهنگی منسجم در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور را یکی از عوامل مهم افزایش بی‌حجابی در جامعه دانست و اظهار کرد: متأسفانه هماهنگی و همراهی مسئولان و نهادهای فرهنگی برای فرهنگ‌سازی صحیح و انجام فعالیت‌های فرهنگی در عرصه عفاف و حجاب به شدت ضعیف است.



لزوم انجام اقدامات فرهنگی برای ترویج عفاف در دانشگاه‌ها



اسدی بر ضرورت انجام اقدامات فرهنگی مطلوب برای ترویج عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها تأکید و تصریح کرد: فعالیت‌های مؤثری برای ترویج عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد، اما متأسفانه ناهماهنگی‌ها در سطح کلان فرهنگی، فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها را خنثی می‌کند.



وی با بیان اینکه حساسیت‌ها نسبت به مقوله عفاف و حجاب در جامعه کاهش یافته است، تصریح کرد: گسترش  بی‌حجابی در سطح شهرهای کلان کشور، عادی شدن ارتباط دختر و پسر با یکدیگر و بی‌توجهی و ناهماهنگی‌ در انجام فعالیت‌های فرهنگی، حجاب اسلامی را در جامعه مهجور کرده است.



اسدی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما در تهیه و تولید فیلم‌هایی که ترویج‌دهنده فرهنگ غربی است، گفت: فیلم‌هایی در رسانه ملی به نمایش در می‌آید که فقط ترویج‌دهنده بی‌حجابی و معرفی انواع مد لباس و آرایش است و این خود نمونه بارز ناهماهنگی فرهنگی در سطح کلان است.



فعالیت‌های ناهماهنگ موجب ضربه به بدنه فرهنگی جامعه می‌شود



وی مهندسی فرهنگی در کشور را بسیار ضعیف ارزیابی کرد و گفت: در ساختار و شاکله فعالیت‌های فرهنگی کشور بسیار ضعیف و نامنظم عمل می‌شود و این فعالیت‌های ناهماهنگ موجب ضربه به بدنه فرهنگی جامعه می‌شود.



اسدی با اشاره به طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها، عدم اجرای مطلوب این طرح را نتیجه بی‌برنامگی در سطح کلان کشور و برخی سیاسی‌بازی‌ها دانست .



وی با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان نسبت به رعایت قوانین فرهنگی در کشور، تصریح کرد: در ایران فیس بوک به‌عنوان یک شبکه مخرب، ممنوع و فیلتر شده است، اما متأسفانه شاهد هستیم که مکاتبات و پیام‌های مهم مسئولان از طریق این شبکه اجتماعی به جامعه منعکس می‌شود.



اسدی با بیان اینکه برخی آسیب‌ها و معضلات اجتماعی از بیرون جامعه وارد دانشگاه می‌شود، گفت: ورود دانشجویان به فضای مجازی همچون فیس بوک موجب ورود معضلات و چالش‌های بسیار به فضای دانشگاه‌ها شده است که می‌طلبد با هماهنگی دستگاه‌های تأثیرگذار فرهنگی در راستای رفع مشکلات فرهنگی جامعه اقدام کرد.

captcha