کد خبر: 1337253
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
حجت‌الاسلام حسینی:

علوم انسانی منطبق بر آموزه‌های اسلامی از مولفه‌های استحکام ساخت درونی نظام است

گروه سیاسی: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تا زمانی که تئوری‌های غربی به اسم علوم انسانی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و دانشگاه علوم انسانی تولید نکند ساخت درونی نظام با چالش‌های متعددی روبرو خواهد بود.


حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین سیدمرتضی حسینی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با ذکر اینکه نظام جمهوری اسلامی در طول این سال‌ها هر روز بیشتر از گذشته توانسته در عرصه‌های مختلف گفتمان خود را پیش ببرد، گفت: این امر به دلیل وجود ساختاری است که راه را برای پیشرفت کشور باز کرده است.



وی عنوان کرد: یکی از چالش‌هایی که ممکن است به ساخت درونی نظام آسیب برساند، مشکلات اقتصادی است؛ دشمنان از اقتصاد همیشه علیه ملت ما به عنوان یک ابزار فشار استفاده کرده‌اند و تلاش می‌کنند با ضعیف نگه داشتن اقتصاد کشور اهداف خود را عملیاتی کنند و یکی از این اهداف رسوخ فرهنگی در لایه‌های مختلف مردم است.



منتخب مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که مردم‌سالاری دینی از نقاط قوت جمهوری اسلامی است، عنوان کرد: دشمنان در عرصه سیاسی نیز می‌خواهند این مردم‌سالاری دینی را به چالش بکشانند و مردم‌سالاری را در تضاد با دین معرفی کنند، لذا درصدد هستند با ترفندهای مختلف عوامل تقویت‌کننده نظام را مورد هجمه قرار دهند.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فتنه سال 88 اظهار کرد: این فتنه از سوی دشمن با هدف تضعیف ساخت درونی کشور و ایجاد چالش‌های سیاسی در کشور طراحی شده بود و البته هر چند این فتنه برای جمهوری اسلامی خسارت‌هایی داشت، اما از ابعاد دیگر موجب استحکام نظام اسلامی شد؛ دشمنان برنامه‌های چندین ساله برای فتنه 88 داشتند اما با حضور مردم در نهم دی شکست بزرگی متحمل شدند و نقش ولایت فقیه در استحکام ساخت درونی کشور روشن‌تر از گذشته خود را نشان داد.



حجت‌الاسلام حسینی عنوان کرد: حضور مردم برای دفع فتنه این پیام را برای دشمن داشت که حتی با وجود سرمایه‌گذاری چندین ساله نیز نمی‌تواند خللی در مسیر انقلاب اسلامی ایجاد کند و نقش مردم در حفاظت از جمهوری اسلامی پررنگ‌تر از همیشه در سال 88 مشاهده شد.



وی با ذکر این نکته که در رابطه با استحکام ساخت درونی نظام، مسئله فرهنگ اهمیت فراوانی دارد، گفت: برای استحکام ساخت درونی نظام مولفه‌های متعددی باید وجود داشته باشد و مسئله فرهنگی از همه مهم‌تر است، اگر در زمینه مسائل فرهنگی ما وادادگی داشته باشیم در سایر حوزه‌ها نیز چالش‌ها به وجود خواهد آمد.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: فرهنگ می‌تواند اقتصاد و سیاست را مدیریت کند، به طور مثال در زمینه اقتصادی امروز اقتصاد غربی  با مشکلات فراوانی روبرو است، اما کشورهای اسلامی از این نسخه شکست‌خورده استفاده می‌کنند، در حالی که اقتصاد اسلامی برای کشورهای اسلامی می‌تواند یک فرصت بزرگ  جهت حل مشکلات باشد، اگر امروز جامعه ما از تئوری‌های اقتصادی غرب استفاده می‌کند به این دلیل نیست که اقتصاد غرب مزایای فراوان دارد بلکه به این دلیل است که غربی‌ها ابتدا فرهنگ خود را در جامعه ما گسترش داده‌ا‌‌‌‌ند و با این کار راه برای نفوذ اقتصاد غرب در کشور هموارتر شده است.



وی عنوان کرد: بهترین نسخه برای استحکام ساخت درونی نظام بازگشت به فرهنگ اسلامی است، باید بتوانیم فرهنگ را ریشه‌‌دار کنیم و نقش دین اسلام در فرهنگ ما  در حدی باشد که فرهنگ سکولار و غربی نتوانند فرهنگ اسلامی ما را آلوده کند، لذا توجه به فرهنگ خانواده و تقویت این فرهنگ می‌تواند نقش مهمی در تقویت فرهنگ جامعه داشته باشد.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از لوازم استحکام ساخت درونی نظام مسئله علوم انسانی است، تا زمانی که در علوم انسانی تئوری‌های غربی به اسم علوم انسانی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و دانشگاه علوم انسانی تولید نمی‌کند ساخت درونی نظام با چالش‌های متعدد روبرو خواهد بود و اگر علوم انسانی ما اسلامی نشود نمی‌توان انتظار داشت که مدیریت، سیاست، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی ما نقش خود را در حل مشکلات مختلف کشور به خوبی ایفا کنند.

captcha