لیدا قلیزاده، مدیر حوزه علمیه حضرت زینب کبری(س) ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی گفت: در گذشته ارتباط بین حوزه و دانشگاه بیشتر از زمان کنونی بود و در این راستا اگر آموزههای دینی از طریق حوزه به دانشگاه انتقال یابد بسیاری از معظلات جامعه حل و فصل میشود.
وی افزود: شیوع برخی مشکلات و مسائل ناهنجار تنها در دانشگاهها مطرح است مثل مشکل بدحجابی دانشجویان که در بسیاری از مراکز دانشگاهی وجود دارد؛ بنابراین اگر مشکلات دینی دانشجویان از طریق حوزههای علمیه حل شود، این نهاد بهتر میتواند آسیبشناسی کرده و مسائل را بهصورت کاربردی رفع کند.
مدیر حوزه علمیه حضرت زینب(س) ارومیه اظهار کرد: در حال حاضر برخی از دانشجویان برای رفع مشکلات خود در خصوص مسائل رایج بین دختران و پسران از مشاوره با حوزویان بهرهمند میشوند چون از لحاظ شخصیتی و آبرویی دچار آسیب شدهاند.
بهرهگیری آموزش و پرورش از حوزویان بسیاری از مشکلات را حل میکند
قلیزاده با ابراز تأسف از اینکه مراکزی مثل آموزش و پرورش و دانشگاهها تنها از نیروهای خود بهره میبرند، عنوان کرد: این در حالی است که اگر این سازمانها و نهادها در مباحث سیاسی و دینی از حضور حوزویان بهره ببرند میتوانند بسیاری از مشکلات جوانان را کاهش دهند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته وحدت بین حوزه و دانشگاه بیشتر از زمان حال بود، گفت: در حال حاضر کمتر اتفاق میافتد که معاونتهای فرهنگی دانشگاهها با امور فرهنگی حوزه همکاری و تعامل داشته باشند یا همدیگر را دعوت به نشست هماندیشی برای آسیبشناسی مشکلات کنند؛ بنابراین اگر مسئولان نیز برخی مسائل را مطرح کنند بهتر میتوان به نتیجه رسید.
مدیر حوزه علمیه حضرت زینب(س) ارومیه تصریح کرد: بنابراین اگر کارشناسان مسائل دینی در دانشگاهها از سوی حوزویان تأمین شوند و با توجه به اینکه بودجه امور فرهنگی دانشگاهها بیشتر است، اگر آنها اساتید را بهصورت کاربردی تأمین کنند، حوزه و دانشگاه بیش از پیش به یکدیگر نزدیک میشوند.