حجتالاسلام سیامک جعفرزاده، مدرس حوزه علمیه ماکو در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، الگوسازی دینی برای جوان امروزی را یکی دیگر از رسالتهای روحانیان دانست و گفت: اگر در این حیطه غفلت و کوتاهی انجام شود، در الگوسازی دینی برای انتقال ارزشها و مفاهیم فرهنگی غفلت کنند، دشمن از این فرصت به نفع اهداف شوم خود بهره خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه حرکت مبتنی بر سیاست و درایت امام حسین(ع) در مقابله با کفر و فساد الگویی ماندگار برای تمامی ملتهای آزادیخواه است، اضافه کرد: انقلاب امام حسین(ع) در واقع یک انقلاب ارزشی بوده که تنها برای اجرای احکام دینی و رضایت پروردگار به وقوع پیوسته است.
بازگشت بشر به اصل انسانیت؛ فلسفه اصلی نهضت عاشورا
وی فلسفه اصلی نهضت عاشورا و حماسه کربلا را بازگشت بشر به اصل انسانیت با محور تعالی در زمینه باورها و آموزههای دینی دانست و افزود: اوج تجلی این قیام در روز عاشورا متبلور شد.
این مدرس حوزوی اظهار کرد: حماسه ماندگار عاشورا در واقع نظام ارزشهای دینی که در جامعه آن روز رو به فراموشی گذاشته بود را احیا کرد که امر به معروف و نهی از منکر از مصادیق بارز آن است.
وی گفت: امام حسین(ع) با این حرکت خود به موروثی بودن حکومت در ساختارهای فکری دین مبین اسلام خط بطلان کشید.
حجتالاسلام جعفرزاده خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای جلوگیری از ورود انحراف و خرافه به مکتب عاشورا بالابردن آگاهی و بینش جامعه نسبت به مسائل جاری در متن مکتب حماسی عاشوراست.