کد خبر: 1347305
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۵
توسط آیت‌الله امامی کاشانی صورت گرفت،

تشریح معنای «عفت» در خطبه اول نماز جمعه تهران

گروه سیاسی: عضو مجلس خبرگان رهبری در خطبه اول نماز جمعه تهران با اشاره به معنای «عفت» گفت: یکی از شاخه‌های عفت مسائل مربوط به شهوت و انتخاب همسر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله محمد امامی کاشانی، امروز، 6 دی ماه در خطبه اول نماز جمعه تهران با اشاره به معنای عفت گفت: یکی از شاخه های عفت مسائل مربوط به شهوت و انتخاب همسر است؛ این بحث در دنیای غرب به همین صورت مطرح شده است اما در اسلام به صورت دیگری مطرح می‌شود.
 
وی افزود: اگر چه اقتضای جوانی از روز اول توجه به یکدیگر است اما غرض نهایی آن است که انسان زندگی پاکیزه را از دامن ازدواج و داشتن فرزندان به دست بیاورد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیات سوره فرقان گفت: در این سوره سه دایره را می‌توان مشاهده کرد؛ اول عاداتی است که از ابتدا برای توجه دادن بشر به نظام عالم و طبیعت آغاز شده است، دیگری افرادی هستند که با انبیاء جنگیدند و به آنها افترا بستند و آن همه فساد به بار آوردند؛ دایره سومی نیز معاد و پایان نیکی است که برای انسان های وارسته در نظر گرفته شده است.
 
خطیب جمعه تهران اظهار کرد: یکی از نشانه های بندگان خدا و علامات «عبادالرحمن» این است که می گویند خداوند از همسرانی که ما داریم فرزندانی به ما بده که بشر را هدایت کنند و معیار تقوا باشند.
 
وی با اشاره به احادیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: در حدیثی از رسول اکرم(ص) آمده که چهار چیز است که اگر به انسان عطا شود، خیر دنیا و آخرت برایش عطا شده است؛ اگر انسان قلبی داشته باشد شاکر، زبانی داشته باشد ذاکر، بدنی داشته باشد در برابر بلاها صابر و همسر صالحی داشته باشد خیر دنیا و آخرت به او عطا شده است.
 
امامی کاشانی افزود: در حدیث دیگری از پیامبر اسلام(ص) آمده است که اگر خداوند به کسی زن صالح دهد خداوند متعال او را کمک کرده تا نیمی از دین خود را کامل کند؛ قسمت دوم نیز تقوا، توجه و ایمان به خداست.
 
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: حدیث دیگری از نبی مکرم اسلام(ص) است که می‌فرمایند، دنیا مطاع و کالایی است که انسان از این کالا بهره‌مند می‌شود؛ دنیا لذات بسیاری دارد اما لذتی برتر از زن صالح نیست.
 
وی تصریح کرد: چشم چرانی و نگاه به دیگران تباهی است و لذت آن چیزی است که باقی و ابدی باشد؛ پاکی دنیا به ازدواج است و برزخ و آخرت نیز ادامه پاکی دنیاست.

 

captcha