کد خبر: 1350184
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
دبیراجرایی نمایشگاه سیار قرآن خواستار شد:

استفاده فرهنگسراها از ظرفیت‌های قرآنی موجود در مؤسسات

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فرهنگسراهای قرآن دارای امکانات خوبی هستند که اگر این امکانات در اختیار مؤسسات قرار گیرد، زمینه فعالیت قرآنی بیشتری در جامعه فراهم خواهد شد.

غلامعلی دمساز، دبیراجرایی نمایشگاه سیار قرآن، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با آیا تا کنون تعاملی بین مؤسسات قرآنی و فرهنگسرای قرآن صورت گرفته است، گفت: در حوزه کاری ما تا کنون چنین تعاملی صورت نگرفته است.
ضرورت همکاری فرهنگسراهای قرآن با مؤسسات قرآنی
مدیر مرکز تربیت مدرس و استاد قرآن تربت جام در ادامه بیان کرد: فرهنگسرای قرآن دارای یکسری امکانات است که اگر این امکانات در اختیار مؤسسات قرار گیرد، زمینه فعالیت قرآنی بیشتری در جامعه فراهم خواهد شد.
دمساز تصریح کرد: فعالیت‌های قرآنی که در حال حاضر در مؤسسات متمرکز شده است، حوزه کوچکی از فعالیت‌های قرآنی جامعه را پوشش می‌دهد، اما اگر این همکاری با فرهنگسراها صورت گیرد، این فعالیت‌ها گسترش خواهد یافت، زیرا فرهنگسرای قرآن هم شناخته شده و هم دارای حوزه تبلیغاتی وسیع‌تری است.
وی اظهار کرد: اگر این تعامل ایجاد شود، بازتاب و بازخورد آن در جامعه بیشتر شده و جمعیت بیشتری از این خدمات بهره برده و تأثیرات آموزش‌ها نیز بیشتر خواهد شد.
تعامل فرهنگسراهای قرآن با مؤسسات؛ زمینه‌ساز ایجاد فرهنگ قرآنی در جامعه
این استاد قرآن افزود: در ادامه این همکاری فرهنگسراهای قرآن هم می‌تواند از ظرفیت‌های موجود در مؤسسات قرآنی مانند مربی و ... استفاده کند. چندی است که نامه‌ای برای شهاب مرادی، معاونت فرهنگی شهرداری تهران جهت اجرای طرح نمایشگاه ترجمه تصویری سوره واقعه در تهران ارسال شده است تا در صورت موافقت بتوانیم طرح را در نمایشگاه قرآن اجرا کنیم.
وی بیان کرد: یکی از کارهای زیبایی که در شهرهای بزرگ مشاهده می‌شود، ورود جدی شهرداری‌ها در مسائل فرهنگی است. شاید گاهی اوقات نگاه بدبینانه این باشد که گفته شود، شهرداری‌ها باید به امور عمرانی برسند، اما طبق بررسی‌های بنده اگر شهرداری‌ها به مسائل فرهنگی ورود پیدا کنند، سود اولیه این قضیه به خود شهرداری‌ها باز‌می‌گردد.
دمساز اظهار کرد: زمانی که مردم دارای فرهنگ بالا و روحیه آرامی باشند، اثرات این موضوع در روند آرامش شهر مؤثر است.
وی در ادامه تصریح کرد: سود فعالیت مؤسسات قرآنی به جامعه می‌رسد، زیرا مؤسسات با فعالیت خود زمینه‌ای را ایجاد می‌کنند که آرامش روحی، سطح فرهنگ و ... بالاتری به جامعه ورود پیدا کند.
دمساز افزود: اگر فرهنگسراها دارای مکانی در شأن آموزش قرآن هستند، باید این تعامل بین شهرداری و فرهنگسراها باشد تا این مراکز نیروی نرم‌افزاری خود را از مؤسسات تأمین کنند و بحث سخت‌افزاری را هم خود فرهنگسراها انجام دهند.
مدیر مرکز تربیت مدرس قرآن تربت جام بیان کرد: مؤسسات و فرهنگسرای قرآن در صورت همکاری با یکدیگر طی جلساتی خواسته‌ها و برنامه‌های خود را با یکدیگر در میان گذاشته و به تعهدات خود پایبند باشند، تا این همکاری با مشکل مواجه نشده و پایدار باشد.
وی در پایان تصریح کرد: فرهنگسراهای قرآن تا کنون بسیار موفق بوده و توانسته کارهای خوبی را در حوزه قرآن انجام دهند، اما باید توجه داشت که این فرهنگسراها ظرفیت انجام کار بیشتری را هم دارد.
اخبار مرتبط
................................

مؤسسات قرآنی تهران امور قرآنی 374 محله‌ را بدست گیرند

تعامل مؤسسات و فرهنگسرای قرآن؛ گامی جهت توسعه فرهنگ قرآنی در فضای شهری

captcha