کد خبر: 1351657
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
در هفته وحدت سال آینده؛

جایزه پیامبر اعظم(ص) به برترین دانشمندان جهان اسلام اعطا می‌شود

گروه اجتماعی: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دومین جلسه شورای سیاست گذاری جایزه پیامبر اعظم(ص) اعلام کرد: این جایزه به مبلغ 500 هزار دلار هفته وحدت سال آینده به برترین دانشمندان جهان اسلام اهدا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا)، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری جایزه پیامبر اعظم(ص) عصر دیروز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزرای امور خارجه، علوم، تحقیقات و فناوری، روسای فرهنگستان علوم و علوم پزشکی، اعضای کمیسیون‌های آموزش، تحقیقات و بهداشت و درمان مجلس و روسای دانشگاه‌های تهران،صنعتی شریف و جامعه المصطفی، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و پنج نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان اعضای حقیقی داخلی برگزار شد.



در حاشیه برگزاری این جلسه سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب که این جایزه در سه حوزه نانوفناوری، فناوری زیستی و پزشکی و ارتباطات و فناوری اطلاعات و در حوزه عمومی، هرکدام به مبلغ 500 هزار دلار به دانشمندان جهان اسلام اهدا می‌شود، گفت: نامزدهای دریافت این جایزه از سوی دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی و پژوهشگاه‌ها معرفی می‌شوند.



ستاری افزود: همراه با تندیس این جایزه، مدال طلایی به قطر 63 میلیمتر مطابق با سن حضرت محمد (ص) به چهار برنده نهایی اهدا خواهد شد. اولین دوره این جایزه در هفته وحدت سال آینده اعطا می‌شود.



لازم به ذکر است، محوریت جایزه پیامبر اعظم (ص)، معرفی و تجلیل از برترین دانشمندان جهان اسلام است که با نام بین‌المللی«Mustafa Prize» معرفی می‌شود و مقرر شده است که دوره زمانی برگزاری آن دوسالانه باشد.



تلاش ایران و همه کشورهای اسلامی برای ارتقای علم و دانش



محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در حاشیه این نشست ارتقای جایگاه علمی را از اهداف جمهوری اسلامی ایران و همه کشورهای اسلامی عنوان و اعلام کرد: در این راستا همه کشورهای جهان اسلام درصدد هستند تا در حوزه علم و دانش در سطح بین‌المللی ارتقا یابند.



وزیر امور خارجه با اشاره به اقدام کشورمان برای اعطای جایزه پیامبر اعظم به دانشمندان جهان اسلام، اظهار امیدواری کرد جایزه پیامبر اعظم بتواند نقش بسیار خوبی در زمینه گسترش علم و فناوری در جهان اسلام ایفا کند.



لازم به ذکر است، در دومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه پیامبر اعظم رؤسای بانک توسعه اسلامی، آکادمی علوم جهان اسلام و رؤسای دانشگاه‌های کراچی پاکستان و خاورمیانه ترکیه به عنوان اعضای حقوقی غیر ایرانی در این نشست نیز حضور داشتند.

captcha