کد خبر: 1359616
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵

انجام مصاحبه‌ متقاضیان تاسیس موسسات قرآنی در لرستان

کارشناس مسئول دفتر قرآن وعترت استان لرستان از برگزاری سومین جلسه مصاحبه متقاضیان تأسیس مؤسسه قرآنی در این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، منصور احمدی، کارشناس مسئول دفتر قرآن و عترت استان لرستان با اعلام این خبر گفت: در سومین جلسه مصاحبه متقاضیان تأسیس مؤسسه قرآنی به تقاضای چهار مؤسسه قرآنی در شهرستان‌های دورود، الیگودرز، بروجرد و خرم‌آباد رسیدگی شده و مصاحبه کارشناسی با 14 نفر از اعضای هیئت مؤسس این مؤسسات به عمل آمد، همچنین توانمندی‌ها و سوابق فعالیت‌های قرآنی آنها مورد بررسی قرار گرفت.



احمدی یاد آور شد: پس از واگذاری مصاحبه کارشناسی از متقاضیان تأسیس مؤسسه قرآنی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تاکنون سه جلسه مصاحبه تشکیل شده است و به تقاضای 38 نفر از متقاضیان در قالب هشت مؤسسه رسیدگی شده است.



وی بیان کرد: واگذاری مسئولیت انجام مصاحبه به استان‌ها باعث تسریع در روند صدور مجوز و شناسایی دقیق‌تر افراد واجد شرایط جهت تاسیس موسسات فرهنگی قرآن و عترت شده است.



کارشناس مسئول دفتر قرآن وعترت استان لرستان در پایان خاطرنشان کرد: افزایش مؤسسات قرآنی دارای مجوز در استان لرستان گام مهمی است که می‌تواند در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی صحیح اسلامی و آموزش معارف دینی به کودکان، نوجوانان، جوانان و سایر اقشار مردم تأثیرگذار باشد و سلامت و امنیت جامعه را تضمین کند.

captcha