حجتالاسلام سیدعلی موسوی، رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با مدیریت اسلامی، عنوان کرد: نوع نگرش به کار و مسئولیت از مسائل مهم و بنیادی در شکلگیری اخلاق مطلوب در مدیریت و اداره امور است.
وی افزود: کسی که مسئولیت و کار را امانت دانسته و آن را وسیله عزت و شکوفایی خویش بداند، از کار کردن لذت میبرد و در همین راستا از دیدگاه حضرت علی(ع) انسان با کار کردن نه تنها نقش اقتصادی و اجتماعی ایفا میکند بلکه خود را میسازد و رشد میدهد.
مدیر اسلامی کار را وسیله خدمت میداند
وی تأکید کرد: مدیر اسلامی و الهی نه تنها کار را وسیلهای برای شکوفایی و بالندگی خود و دیگران، بلکه وسیلهای برای خدمت به بندگان خدا و تقرب به پروردگار میداند.
حجتالاسلام موسوی ادامه داد: امام علی(ع) در عهدنامه خویش به مالک اشتر در خصوص رابطه والی و رعیت، مدیر و مردم میفرماید: دلت را نسبت به رعیت پر از لطف و رحمت نما، نسبت به آنان مانند درنده، آزارکننده مباش که خوردن آنان را غنیمت شماری زیرا محبت، دلها را به یکدیگر نزدیک و پیوند میان آنها را محکمتر میسازد.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد تأکید کرد: امکانات و قدرتی که در دست مدیر است هرگز نباید او را از حیطه انسانیت خارج کرده و به سمت حیوان بودن سوق دهد که مانند حیوانی درنده نسبت به گله گوسفندان شده و آنها را بدرد.
عملکرد بهتر در گروی ارتباط با یکدیگر است
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) میفرماید: پیشوا و بزرگ هر قومی خدمتگزار آنان است، پس نباید فراموش کنیم که همه ما انسان هستیم، خالق همه ما یکی است، همه ما با یک آفرینش خلق شدهایم و نیازها و خواستههای ما یکسان است و همه ما خواهان رشد و کمال و سعادت هستیم و همگی به یکدیگر نیازمندیم تا بهترعمل کنیم.
به گفته رئیس مرکز بزرگ اسلامی مهاباد، پرورشیافتگان مکتب وحی، امانتداران والاترین امانتها یعنی انسانها هستند پس این راه را با مدیریتی الهی و عقلانی و بر اساس پیوند و ارتباط بر قلبها میتوان پیمود.