کد خبر: 1367950
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
بختیاری:

پرهیز از غرور و خودپرستی مؤلفه یک مدیر الهی است

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه پیام‌ نور باکو گفت: پرهیز از غرور و خودبینی، داشتن روحیه خلاقیت و نیز داشتن ارتباطات اجتماعی قوی از شاخصه‌های یک مدیر الهی است.

محمدرضا بختیاری، رئیس دانشگاه پیام‌ نور باکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: طبق فرمایشات امام علی(ع) مدیر بودن تنها به داشتن یک ویژگی و خصلت نیست بلکه مدیریت، داشتن دانش مدیریت و توأم کردن آن با هنر و خلاقیت و نوآوری در مقاطع مختلفی است که می‌تواند در بحران‌ها انسان را به چالش بکشاند.

وی افزود: یک مدیر الهی باید مثل انسانی برای تمامی فصول بوده و مثل بهار شاد و با نشاط، مثل تابستان گرم و پرحرارت، مثل پاییز نرم و لطیف و به سان زمستان سرد و استوار باشد.

وی ادامه داد: پس می توان نتیجه گرفت که داشتن روحیه مهربانی و صمیمیت و نشاط و امید و نیز داشتن ارتباطات اجتماعی قوی از ویژگی‌های یک مدیر اسلامی است.

بختیاری تأکید کرد: به‌طور حتم یک مدیر باید پیش از مدیریت، به بیانات حضرت امیرالمؤمنان علی(ع) در نهج‌البلاغه توجه کرده و در امر مدیریت از آن بهره ببرد؛ چرا که امام اول شیعیان به تمام واردی که لازم است یک مدیر الهی بدان توجه کند، اشاره کرده است.

رئیس دانشگاه پیام‌ نور باکو گفت: برای مثال امام علی(ع) در نامه خویش به مالک اشتر، او را به تقوای الهی و برگزیدن فرمانبرداری و تبعیت از آنچه در قرآن کریم آمده و بر انسان واجب شده توصیه فرموده است.

وی افزود: همچنین امام علی(ع) به مالک اشتر فرمود: از شیوه مدیریتی مدیران گذشته پند گیر و سعی نکن که فقط مدیران گذشته را به باد انتقاد گیری، چه بسا ممکن است که روزی دچار مزمت دیگران قرار گیری پس اگر از دیگران غیبت کنی، آن‌ها نیز از تو غیبت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه پیام‌ نور باکو گفت: امام علی(ع) مالک اشتر را به پرهیز از غرور و خودبینی و تشبیه کردن خود با خداوند در بزرگی و عظمت سفارش فرموده است چون پروردگار در مقابل ستمکار مغرور می‌ایستد.

captcha