حسین انواری، سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: ایجاد شبکههای اجتماعی نیکوکاری برگرفته از الگوی مدیریتی پیامبر گرامی اسلام(ص) در صدر اسلام بوده است و بهرهمندی از الگوی مدیریتی حضرت محمد(ص) در تدوین شوراهای خاص قبیلهای و الگوی مسجد محوری باعث شده است که شبکههای نیکوکاری به شکل جامع و کامل برگزار و با جدیت دنبال شود.
وی افزود: بیش از 380 مرکز نیکوکاری در سراسر کشور فعال شده است و با توجه به اینکه این شبکهها در مساجد دایر خواهد شد امیدواریم بهزودی در همه مساجد این امکان فراهم شود که این شبکه نیکوکاری فعالیت گسترده خود را آغاز کنند.
احیا و ترویج سنتهای حسنه اسلامی
انواری با اشاره به علاقه مردم خیر و نیکوکار جهت حضور در شبکه اجتماعی نیکوکاری خاطر نشان کرد: لازم است با گسترش این فعالیت و همچنین تقویت حضور خیرین در این پایگاهها هرساله با کاهش چشمگیر محرومیتها و افزایش حمایت از مددجویان باشیم.
وی اظهار کرد: همبستگی اجتماعی بین افراد محله، گسترش همگرایی مردم با نظام اسلامی و احیا و ترویج سنتهای حسنه اسلامی از مهمترین محورهای تشکیل این شبکههای نیکوکاری است و سعی دارد در ادامه روند فعالیت، فرهنگ تعاون و عدالت اجتماعی و شرکت در امور خیر را در جامعه نهادینه کند.
مسجد گستردهترین شبکه فراگیر اجتماعی
انواری در ادامه با بیان اینکه مسجد گستردهترین شبکه فراگیر اجتماعی در کشور است گفت: باید از پتانسیل مساجد و جایگاه والایی که دارد در تصمیم گیریهای مهم و تربیت و تشویق مردم برای شرکت در برنامههای دینی و اجتماعی به نحو شایسته استفاده کرد.