کد خبر: 1368324
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۴
سلامت در هفته‌ای که گذشت؛

انتشار لیست پزشکان زیرمیزی بگیر/ دفاع مرندی از سیاست‌های کنترل جمعیتی

گروه سلامت: انتشار لیست پزشکان دانه درشت زیرمیزی بگیر، دفاع مرندی از سیاست‌های کنترل جمعیتی، تربیت سفیران سلامت در خانواده‌های ایرانی و... بخشی از اخبار سلامت در طی هفته جاری بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست در آغازین روزهای این هفته طی گفت‌وگویی با این رسانه از علمای دینی در خواست کرد تا در بهبود وضعیت محیط زیست و آلودگی هوا با بیان فتوا و حکم دینی مشارکت داشته باشند.
 

انتشار لیست پزشکان دانه درشت زیرمیزی بگیر
شاید جنجالی‌ترین خبر این هفته مربوط به انتشار لیستی از پزشکان دانه‌درشت زیرمیزی بگیر از سوی مجلس شورای اسلامی بود که نام 14 پزشک اسم و رسم‌دار حوزه درمان در آن به چشم می‌خورد که واکنش تند سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت را در پی داشت.
 

برخی زیرمیزی را حق پزشک می‌دانند/ دفاع مرندی از سیاست‌های کنترل جمعیتی
علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی این هفته با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر اینکه برخی دریافت زیرمیزی را حق پزشکان می‌دانند، گفت: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی به عنوان پاسبانان حوزه سلامت باید نظارت بیشتری به این امر داشته باشند.
 

تربیت سفیران سلامت در خانواده‌های ایرانی/ تدوین راهنمای ملی خودمراقبتی
شهرام رفیعی‌فر، مدیر کل آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت نیز در این هفته با تأکید بر اینکه مراقبت از سلامت آگاهانه و ماهرانه می‌شود، گفت: با تدوین راهنمای ملی خودمراقبتی برای خانواد‌ه‌ها، در خانواده یک سفیر سلامت تربیت می‌شود.
 

لزوم استفاده از ظرفیت فقها برای پیشگیری از بروز بیماری‌های غیرواگیر
محمداسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان شیوه نیز این هفته میزبان برگزاری نشست خبری هفته ملی مبارزه با سرطان بود که در این نشست سبک زندگی و تغذیه نامناسب را علل بروز بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر از جمله سرطان‌ها دانست و گفت: متاسفانه از پتانسیل فقها برای منع مصرف برخی از اقلام آسیب پذیر بر روی سلامت افراد به خوبی استفاده نکرده‌ایم. 
 

اولویت‌ در دوران جنگ بهداشت بود؛ اکنون درمان
هادی منافی، اوزیر بهداشت سه دولت اول پس از انقلاب اسلامی این هفته در گفت‌وگوی تفصیلی با ایکنا ضمن اشاره به اینکه اوایل انقلاب و دوران جنگ اولویت‌گذاری بر مبنای بهداشت بود و اکنون درمان مدنظر است، تصریح کرد: اکنون به نظارت حکومتی قوی نیاز داریم.

تدریس پزشکی توأم با تجویز اخلاق باعث ارتقای سلامت معنوی جامعه می‌شود

همچنین این هفته علی اکبر ولایتی، رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در گفت‌وگوی با ایکنا عنوان کرد که  اگر تدریس پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی توأم با تدریس و تجویز اخلاق پزشکی باشد مطئمنا این اقدام به ارتقای سلامت معنوی جامعه کمک می‌کند؛ زیرا یک طبیب علاوه بر طبابت جسمی باید حکیم هم باشد.

captcha