حجتالاسلام علی امینی، معاون آموزش حوزه علمیه تکاب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: با توجه به ظهور و گسترش روزافزون سازمانها در جامعه که از خصایص بارز تمدن بشری بهشمار میرود و با توجه به اینکه با مرور زمان هر یک از آنها برای رسیدن به اهداف والای خود از هر گونه کوشش و تلاشی دریغ نمیکنند، بدیهی است که اگر بخواهند به موفقیت برسند باید از یک مدیر توانمند برای رسیدن به اهداف عالیه استفاده کنند.
وی افزود: چنانچه در صدر اسلام با رهبری و مدیریت پیامبر(ص) این دین توانست در تمامی نقاط دنیا ترویج پیدا کند و به پیروزی ارزشمندی در انقلاب اسلامی با درایت و رهبری امام خمینی(ره) برای برچیدن حکومت پانصدساله شاهنشاهی برسد و حکومتی را که برگرفته از قرآن و اسلام باشد را بنا نهد، بنابراین بهطور قطع این موفقیتها بهخاطر مدیریت و هدف والا داشتن بود.
حجتالاسلام امینی گفت: مدیریت اسلامی امام خمینی(ره) در جریان انقلاب از هر لحاظ نمونه بود چون در برابر یاوهگویی دشمنان مستحکم و در برابر دوستان رئوف و مهربان بود بنابراین هر مدیری برای موفقیت باید این اصول را رعایت کند.
وی با اشاره به فرق مدیریت اسلامی و غیراسلامی ابراز کرد: با توجه به فرامین الهی در مدیریت که در چندین مکان از اعمال مدیریت بر کارگزاران صحبت شده است و نیز سیره اهل بیت(ع)، بیانگر مدیریت اسلامی است که در همه زمینهها مدیران و حاکمان را دعوت به تدبیر و تدبر و ولایت و رشد کرده است.
معاون آموزش حوزه علمیه تکاب گفت: با نگاهی به نامه امام علی(ع) به مالک اشتر در نهجالبلاغه، می توان رمز و راز یک مدیر موفق اسلامی را به عینه مشاهده کرد و در این راستا در مدیریت غیراسلامی تأکید و تکیه بر مادیات شده و به انسان ارزشی قائل نیست در حالیکه انسان با مدیریت اسلامی و نبوی و توجه به آیات الهی میتواند قلههای کمال را بپیماید.