حجتالاسلام حسین صبوحی، محقق و پژوهشگر مؤسسه تدبر در کلام وحی قم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: دشمن با سرگرم کردن مسلمانان و اهل ایمان به مسائل دنیا و زرق و برقهای آن با اشکال مختلف سعی دارد تا آنها را از آرمانها و چشمانداز اصلی خود دور سازند.
وی افزود: برای مثال در زمان رسول خدا(ص) با تبلیغات دنیوی و تجارت و هم اکنون با بهرهگیری از ابزار رسانه مثل ماهوارهها و سایتهای اینترنتی در زمینه مصرفگرایی، فعالیتهایی انجام میدهند که افراد جامعه از اهداف اصلی خود دور شوند.
حجتالاسلام صبوحی گفت: در همین راستا با توجه به اینکه «سبک زندگی» هم اینک مطرح است دشمنان تلاش میکنند تا با انواع کالا، صنعت، فناوری و نقاشی، فرهنگ خود را بر جامعه ایرانی و اسلامی تحمیل کنند تا افراد از درون پیگیر اهداف متعالی ایمانی نباشند.
محقق و پژوهشگر مؤسسه تدبر در کلام وحی قم اظهار کرد: هدف دشمن این است که مسلمانان به قلههایی که برای خود ترسیم کرده و مکتب دین مبین اسلام آن را بیان فرموده است، نرسند چون آنها در گذشته مورد تعظیم انبیا و کتابهای آسمانی بودهاند اما با عملکرد خود ثابت کردهاند که توانایی به دوش کشیدن این پرچم هدایت را ندارند.
وی ادامه داد: بنابراین خداوند متعال خط بطلان به مسیرهای آنها کشید و امت اسلام و مکتب قرآن را به عنوان کاملترین مکتب یاد کرده و به همگان فرموده است که این خط به جایگاه والایی می رسد.
به گفته وی، بهطور حتم دشمن تمامی امکانات خود را بهکار بسته است که مسلمانان به اهداف نهایی خود و به تعالی نرسند چون مسلمان میتوانند با اجرای احکام قرآن، بالاترین تمدن الهی و انسانی را شکل دهند تا به سعادت فردی و اجتماعی نائل شود.
حجتالاسلام صبوحی با تأکید بر اینکه بیانات قرآن کریم خود راهکار مهمی در راستای مقابله با جنگ نرم دشمنان است افزود: یعنی توجه به نقشه و تصویری که کلام الهی در میان آحاد مختلف مردم رواج داده است بسیار مهم است چراکه اگر در این برهه زمانی کسی از جایگاه پیامبر(ص) و مسیر ایشان غافل شده و مقهور دسیسههای دشمن قرار گیرد، خداوند با بیان حکیمانه این مسیر را بازسازی می کند.
محقق و پژوهشگر مؤسسه تدبر در کلام وحی قم گفت: خداوند در قرآن میفرماید، خدایی که جهان به پاک و منزه بودن او شهادت میدهد، چنین خدایی برنامه رسالت را تعریف کرده و رسول خدا(ص) را برای تزکیه و تهذیب انسانها قرار داده است و فرمود شما باید به درجه ای برسید تا مسیر کسانیکه این راه را پیموده و یا نپیمودهاند را برای ما مطرح کنید.