به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، اکرم سادات روحانی، هنرمند قرآنی، متولد 1351 که از هنر خود در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی بهره برده است، جذابسازی آموزههای قرآنی، کارآفرینی و تقویت خلاقیت در قرآنآموزان را در دستور کار خود قرار داده است.
وی در رابطه با آغاز فعالیتهای خود در زمینه ارائه آثار هنری با مضامین قرآنی، گفت: فعالیت هنری و قرآنی خود را از 5 سال گذشته مصادف با 17 ربیعالاول آغاز کردم ومشوق اینجانب در این زمینه همسرم بوده است.
روحانی عنوان کرد: در این 5 سال تاکنون توانستهام که جزء یک قرآن را روی چرم گلدوزی کنم، اطراف آن نیز نقشهایی طراحی شده است و در نظر داشتم که این اثر را به موزه امام رضا(ع) هدیه کنم که با توجه به شرایطی که دارد، تاکنون موفق نشدهام.
وی با بیان این که باید در عرصه فعالیتهای قرآنی، یک بازنگری صورت پذیرد تا بتوانیم از امکانات موجود و شرایط فعلی بهترین استفاده را ببریم، افزود: طولانی شدن زمان انجام این فعالیت هنری به این دلیل است که این امر، هزینهبراست و تاکنون برای ارائه این اثر در قالب یک جزء قرآن، حدود 500 میلیون ریال هزینه صرف شده است.
این بانوی فعال قرآنی با بیان این که پیگیری این هنر میتواند موجب کارآفرینی شود، اظهار کرد: تمام صفحات این اثر از جنس چرم است که در آن آیات قرآن به صورت گدورزی نوشته شده است، این اثر با خط عثمان طه ارائه شده و به هیچ عنوان از جایی کپیبرداری نشده است.
وی که در زمینه حفظ و قرائت قرآن تا حدودی تبحر دارد، تصریح کرد: با توجه به فرمایش رهبرمعظم انقلاب اسلامی که خط نیریزی و ریحان در کتابت قرآن باید ترویج یابد، در نظر دارم طرحی قرآنی با خط نیریزی ارائه کنم، همچنین جلد این قرآن با آب طلا تزئین خواهد شد.
روحانی با بیان این که از سوی کشورهای عربی تاکنون پیشنهادهایی برای خرید این اثرشده است، عنوان کرد: پس از اتمام این طرح در نظر دارم که به نام هر یک از ائمه معصومین(ع) طرح جدیدی را ارائه دهم و البته در این راستا از مسئولان انتظار حمایت دارم.
وی همچنین در رابطه با برگزاری همایش بانوان قرآنپژوه، تصریح کرد: این همایش باید به صورت تأثیرگذار برگزار شود، مشکلات بانوان فعال قرآنی مورد بررسی قرار گیرد و رسیدگی شود.
این بانوی فعال قرآنی با بیان این که باید توجه بیشتر در رابطه با آثار پژوهشی صورت پذیرد و سایر نهادها و سازمانها نیز از پژوهشگران حمایت کنند، خاطرنشان کرد: امید است با برنامهریزی صحیح، همایشها و جشنوارههای بینالمللی هرچه بیشتر برگزار شود و از بانوان هنرمند دعوت بهعمل آید تا آثار خود را ارائه دهند و کارهای هنری خود را به کشورهای مختلف نیز معرفی کنند و با کارآفرینی در این عرصه بتوانند محصولات خود را به کشورهای مختلف صادر کنند.