به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی عضو مجلس خبرگان رهبری، امروز، 16 اسفند در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران، با توصیه خود و نمازگزاران به تقوا آن را بهترین زاد برای انسان در دنیا و آخرت خواند و گفت: تقواست که انسان ها را از هر ذلتی نجات داده و آزاد می کند و با روشن کردن فضا برای انسان، موجب می شود انسان دام های شیطان را شناخته و از خطر او محفوظ ماند.
وی در ادامه بحث خطبه های اول خود با موضوع «انسان» به مقایسه میان انسان هایی که با خدا مرتبط هستند و آن ها که از خدا قطع هستند پرداخت و اظهار کرد: او که با خدا مرتبط است از نظر تفکر و انتخاب خط مشی و زندگی در آرامش کامل است و مطمئن است راهی که در پیش گرفته راه سعادت و خوشبختی است، چرا که می داند که خالق، این راه را جلوی او قرار داده است.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: انسان مرتبط با خدا اطمینان دارد که حکیم و مهربان است و صلاح ما را می داند و هرگامی در مسیر الهی برمی داریم به سوی سعادت است، بنابراین در مقابل مکاتب انحرافی، کوچکترین پذیرشی ندارد، زیرا او را به شقاوت می کشاند و یقین دارد تنها مکتبی که او را به سعادت می رساند مکتب الهی است.
وی ادامه داد: اما او که از خدا قطع است اضطراب دارد، به خصوص در مواقع فتنه؛ چون فتنه آنجاست که حق و باطل با هم ممزوج شود و فتنه گر هم همه سخنش باطل نیست، زیرا در آن صورت کسی گول نمی خورد، اما آن چه باعث گمراهی انسان ها می شود همراه شدن حق و باطل با هم است، اینجاست که خیلی ها گمراه می شوند و می گویند او که حرف حسابی دارد چرا از او پیروی نکنیم.
خطیب جمعه تهران با اشاره به ماجرای جنگ جمل گفت: در میدان جنگ، عده ای به امام علی(ع) گفتند که جبهه مقابل همه پیشکسوتان اسلام هستند، مگر می شود گمراه باشند؟
وی تأکید کرد: او که با خداست گول نمی خورد، آنان که در جمل با امام علی(ع) بودند، حقاینت او را می شناختند، آن ها می دانستند که پیامبر فرموده است: «علی مع الحق و الحق مع علی».
آیت الله موحدی کرمانی جدایی از خدا و کلمات رسول الله را موجب گمراه شدن عده ای در فتنه های زمان حکومت امیر المؤمنین علی(ع) خواند و گفت: در موقع فتنه، کسی که با خداست گمراه و گفتار اضطراب و تردید نمی شود، بلکه قاطع می ایستد.
وی به ماجرای به نیزه زدن قرآن ها در جریان جنگ صفین اشاره و بیان کرد: وقتی معاویه قرآن ها را بالای نیزه ها زد، خوارج که در حقیقت از قرآن و خدا جدا بودند، فریب خوردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه انسانی که با خداست، نظام عالم را صنع خدا می داند، گفت: این انسان، همه چیز را زیبا می بیند و این مکتب است که به انسان آرامش می دهد.
وی با اشاره به فرازی از قرآن کریم که می فرماید: هرچه خوبی به تو می رسد، از ناحیه خدا و هرچه بدبختی به سراغ تو می آید از ناحیه خود توست، اظهار کرد: دانش آموزی که تنبلی می کند و نمره صفر می گیرد حق ندارد از از مدرسه و مدیر و معلم گله کند؛ او از رفتن به مقطع بالاتر باز مانده و این یک قانون قطعی و ارزنده است.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: در نظام هستی هم مسئله همین است و تمام آنچه به عنوان قانون حاکم است، تماماً زیباست؛ حادثه کربلا آیا زیباست یا زشت است؟ واقعه کربلا یک سکه دو روست یک طرف بسیار زشت و یک طرف بسیار زیباست، آن چه زشت است جنایت های انسان های جانی است، اما طرف دیگر سکه، مقاومت و ایثار و صبر است، این مربوط به خدا می شود و این تمامش زیباست، لذا حضرت زینب کبری(س) که امروز روز ولادت اوست، می گوید: «ما رأیت الا جمیلا» زیرا اگر زشتی است از ناحیه عمل انسان هاست.