کد خبر: 1386731
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۳
پورمعین:

نظارت و ارزیابی کارهای قرآنی در سال جدید با دقت بیشتری انجام شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس جمعیت قرآنی استان تهران اظهار کرد: در سال جدید علاوه بر خلق آثار و محصولات قرآنی جدید باید در بخش نظارت و ارزیابی کارهای قرآنی نیز دقت بیشتری صورت گیرد.

محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: در سال 92 اتفاقات مهمی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی کشور رخ داد که بحث تغییر در ساختار وزارت ارشاد و مسئولان معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه، تغییر در مدیریت امور قرآنی وزارت آموزش و پرورش بخشی از این تغییرات بوده‌ است.

تغییرات در مدیریت فعالیت‌های قرآنی نشانه یک فرآیند رو به رشد است
وی با بیان اینکه تغییرات در مدیریت فعالیت‌های قرآنی کشور نشان‌دهنده یک فرآیند رو به رشد و کمال است، افزود: کسانی که در این حوزه‌ها قبول مسئولیت کرده‌اند باید با ادامه کارهای خوبی که از سوی پیشینیان انجام شده نسبت به خلق آثار و محصولات قرآنی و انجام فعالیت‌های قرآنی تلاش کنند و همچنین بر بخش نظارت و ارزیابی کارهای قرآنی نیز دقت بیشتری داشته باشند.
پورمعین با اشاره به فعالیت خوب بخش‌های مردمی در سال 92، عنوان کرد: بخش‌های مردمی در سال جدید نیز به تلاش خود ادامه دهند و البته باید بیش از گذشته مورد حمایت دستگاه‌های اجرایی و دولتی قرار بگیرند.

ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور، اتفاقی که در سال 93 باید بیافتد
وی ادامه داد: یکی از اتفاقاتی که باید برای سال 93 بیافتد این است که حتما دو اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی و اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت تبدیل به یک اتحادیه شوند و اساس اصل اتحادیه بودن را حفظ کنند.
پورمعین، نظارت و ارزیابی بر عملکرد دستگاه‌های قرآنی را از دیگر اقدامات لازم برای سال 93 دانست و عنوان کرد: دستگاه‌های خاصی باید در فعالیت‌های قرآنی کشور به صورت کمی و کیفی نظارت داشته باشند و این نظارت را به طور جدی دنبال کنند و این نگاه رو به جلویی است که انتظار داریم در سال جدید در حوزه فعالیت‌های قرآنی رخ دهد تا برنامه‌ها با انسجام و هماهنگی بیشتری دنبال شوند.

50 درصد فعالیت‌های قرآنی سال گذشته موازی‌کاری بوده است
وی در ادامه اظهار کرد: با نگاهی به پشت سر و فعالیت‌های قرآنی انجام شده در سال 92 حاکی از تلاش خوبی در حوزه این فعالیت‌ها بوده است که البته به نظر می‌رسد 50 درصد این فعالیت‌ها موفق بوده و 50 درصد دیگر فعالیت‌های قرآنی در سال 92، تکرار مکررات، موازی‌کاری و ناهماهنگی بین فعالیت‌ها و دستگاه‌های قرآنی بوده است.

عدم تخصیص به موقع بودجه به دستگاه‌های قرآنی از نقایص سال 92 بود
این خادم قرآن کریم با بیان اینکه عدم تخصیص به موقع بودجه به دستگاه‌های قرآنی از دیگر نقایص سال 92 بوده است، عنوان کرد: وضعیت بودجه فعالیت‌های قرآنی در سال جدید نیز شاید بهتر از سال گذشته نباشد اما شایسته است که تمام خدمتگزاران با هماهنگی‌های لازم این نقایص را برطرف کرده و از موازی‌کاری در حوزه فعالیت‌های قرآنی اجتناب کنند و برای رسیدن به موفقیت، مخاطب را هدف قرار دهند نه رضایت دستگاه‌ها و مسئولان بالادستی که در این صورت می‌توانند کیفیت را بر پیشانی کارهای قرآنی خود ببینند.
وی در این بخش از سخنان خود اظهار امیدواری کرد که سال 93 سالی پر از خیر و برکت همراه با نوآوری، شکوفایی و خلق خدمات و اقدامات چشمگیر قرآنی باشد و به ویژه در حوزه تولید و عرضه محصولات قرآنی، گامی بیش از  پیش داشته باشیم.
پومعین یادآور شد: به طور قطع، نمایشگاه بین‌المللی قرآن در سال جدید تبلور نوآوری، شکوفایی و خلق خدمات و اقدامات چشمگیری قرآنی خواهد بود و همچنین ادغام دو اتحادیه موسسات و تشکل‌های قرآنی با هدف توسعه بیشتر فعالیت‌ موسسات قرآنی نیز تبلور این آرزو خواهد بود که البته در پایان امیدوارم مجلس و دولت با تخصیص بودجه‌های لازم برای فعالیت‌های قرآنی از این فعالیت‌ها حمایت بیشتری داشته باشند.

captcha