به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه(س) که در سالن کانون پرورشی فکری حجاب برگزار شد با تبریک این فرخنده روز گفت: وزارت آموزش و پرورش این افتخار را دارد که 60 درصد پرسنل خود را از بانوان تشکیل داده و همین امر باعث شده است که دفتر امور زنان و خانواده این وزارتخانه مسئولیت سنگینی را بر عهده داشته باشند.
وی افزود: همه بخشها و معاونتهای آموزش و پرورش باید با همدلی، همکاری و همفکری دفتر امور زنان و خانواده این وزارتخانه در راه توسعه و احیای فرهنگ فاطمی در بین کارکنان، دانش آموزان و جامعه تلاش کنند.
فانی تاکید کرد: دفتر امور زنان دو مسئولیت مهم را در مقابل دانشآموزان دختر و کارکنان زن بر عهده دارد اولین بخش این مسئولیت این است که مسائل مربوط و امور مرتبط به حضور زنان در عرصههای مدیریتی و تصمیمگیری کشور را تقویت کند.
فانی در ادامه با اشاره به اینکه زنان مدیریتهای خوبی را از خود نشان دادهاند تصریح کرد: بانوان با توجه به دقت بیشتر، حساسیت بیشتر و نکته بینی دقیقتر میتوانند به عنوان مدیران بهتری نسبت به آقایان کارها را به عهده بگیرند که البته این امر نیازمند توانمندسازی بانوان در عرصه علمی و مدیریتی است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: دفتر امور بانوان باید با برنامهریزی دقیق راههای توانمند سازی کارکنان زن را هموار و مشکلات پیش رو را مرتفع کند.
وی در خصوص دومین مسئولیت دفتر امور زنان اشاره کرد: حدود کمتر از 50 درصد دانشآموزان سراسر کشور را دختران تشکیل میدهند و این دفتر باید با پیگیریهای منظم در صدد افزایش دانشآموزان دختر تحت پوشش اقدام کند.
وزیر یاد آور شد: با توجه به اینکه در برخی از مناطق و فرهنگها از حضور دختران در مدارس جهت ادامه تحصیل جلوگیری میشود دفتر امور بانوان باید تلاش کند با پیگیرهای لازم این فرهنگ غلط را از بین برده و پای دانش آموزان دختر را به مدارس باز کند.
فانی از معاونت پرورشی، فرهنگی و آموزشی و همچنین سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش درخواست کرد که همکاریهای لازم را با دفتر امور زنان داشته وهر اقدامی را که در جهت توسعه و پیشرفت زنان در جامعه میشود را دنبال کنند.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: تنها بیان شخصیت حضرت زهرا(س) مشکلی را حل نمیکند ما باید با فرهنگسازی و ارائه این الگو به جامعه مشکلات پیش روی اجتماع را از بین ببریم.
فانی در ادامه تصریح کرد: شخصیت حضرت زهرا(س) و شناخت سیره عملی ایشان باید الگوی همه مردان و زنان جامعه قرار گیرد و ما در آموزش و پرورش باید الگوی این بزرگوار را محور اصلی تربیت دانش آموزان قرار دهیم.
فانی در ادامه تاکید کرد: انتقال فرهنگ وظیفه آموزش و پرورش است و ما سعی داریم فرهنگ ایرانیت و اسلامیت را به همه اقشار جامعه منتقل کنیم.
وی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) در چشمه زلال و جوشان فرهنگ اسلامیت در کشور ماست و ما هم سعی داریم با استفاده از سیره این بزرگوار دانش آموزان را تربیت و فرهنگ حضرت فاطمه(س) به نسلهای بعدی منتقل کنیم.
وی در پایان انتقال فرهنگ فاطمی را به دانش آموزان از مهمترین اهداف آموزش و پرورش معرفی کرد.