به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، حجتالاسلام رمضانی، امام و مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با بیان این مطلب گفت: پیامبراکرم(ص) همواره از حقوق زنان مانند حق تحصیل، حق رأی و مشارکت، حق حضور اجتماعی برای تربیت جامعه و نیز حقوق فراوان دیگر دفاع میکرد و مانع بی حرمتی نسبت به زنان میشد.
وی در ادامه افزود: در طول 23 سال پیامبری آن حضرت حدود 300 آیه و یک سوره در رابطه با زنان نازل شد که این خود نشان از اهمیت و جایگاه ویژه مقام زن در فرهنگ اسلامی است.
حجتالاسلام والمسلمین رمضانی، با اشاره به جایگاه رفیع و کمالات وجودی حضرت فاطمه(س) افزود : حضرت زهرا (س) یکی از مهمترین ارکان هستی است و شعاع اندیشه الهی او به گونهای تاثیرگذار بود که حتی امامان معصوم(ع) نیز آن حضرت را الگو و حجتی برای خود میدانستند.
وی در ادامه گفت: در این راستا در روایات معتبر اسلامی آمده است که اگرچه ائمه اطهار(ع) الگو و حجت مردم بودهاند، اما وجود نازنین فاطمه زهرا(س)، الگو و حجت خود اهل بیت(ع) است که این امر حکایت از مقام عظیم وجودی این بانوی بزرگ اسلام دارد.
تأکید بر لزوم آسیب شناسی جریان «فمینیسم»
مدیر مرکز اسلامی هامبورگ در بخش دیگری از سخنانش بیتوجهی به قوانین الهی را یکی از علل زوال خانوادهها دانسته و با اشاره به لزوم آسیب شناسی جریان «فمینیسم»، افزود: رویکرد فمینیستی نگاهی افراطی به تحقیر تاریخی زن بوده است که در واقع تلاش کرده این تحقیر را با تحقیر دیگری بر علیه مرد جبران کند؛ در حالیکه در اسلام جنسیت دخالتی در کمال یا فساد انسانها ندارد و انسانیت فرد فراجنسیتی است.
گرچه در نهضت فمینیسم زنان درصدد بودند که جایگاه خود را ارتقا داده و حقوق از دست رفته خود را استیفا کنند اما پیروان این مکتب با توجه به مبانی که داشتند با آسیبهای فراوانی مواجه شدند که از آن جمله میتوان به تزلزل نهاد خانواده، تقابل مردان و زنان و نفی ارزشهای اخلاقی و انسانی اشاره کرد.
یکی از علل بروز این آسیبهای بزرگ، کم رنگ شدن نقش دین در زندگی مردم و گسسته شدن پیوند میان انسان و خدا و تاکید بر حاکمیت مطلق انسان در عرصههای مختلف زندگی بود.
مدیر مرکز اسلامی هامبورگ در بخش دیگری از سخنانش به تشریح تلاشهای پیامبر اکرم(ص) در راستای تبیین جایگاه زن پرداخت و افزود: پیامبر اسلام در زمان جاهلیت کهن برای تبیین جایگاه زن با دو مشکل اساسی مواجه بود؛ اولاَ وارونه شدن جایگاه حقیقی زن و بی حرمتی و بی مهری نسبت به زنان و ثانیاً در آن دوران نگرشهای غلط، باطل و خرافی نسبت به زنان پدید آمده بود و ضد ارزشها به جای ارزشها جایگزین شده بود، به طوریکه در آن دوران نسبت به زنان نوعی نگاه ابزاری وجود داشت.
حجتالاسلام رمضانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تأکید اسلام نسبت به استحکام خانواده اظهار کرد: دین مبین اسلام اهمیت بسیار زیادی را برای خانواده قائل است و سفارشات و تاکیدات فراوانی را در راستای تحکیم نظام خانواده برای زنان و مادران دارد.
حضرت زهرا (س) بعد از تشکیل خانواده با کمترین امکانات، بهترین، سالمترین و جامعترین مدیریت را به عنوان الگو به جامعه بشری معرفی کرد؛ اسلام معتقد است اگر تشکیل خانواده به شکل صحیح باشد، موجب سعادت نسل بشر میشود.
یادآور میشود، مراسم بزرگداشت میلاد حضرت زهرا(س) دیروز شنبه،30فروردین، با حضور حجتالاسلام رمضانی، امام و مدیر مرکز اسلامی هامبورگ و همچنین مسلمانان و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت(ع) از ملیتهای مختلف در این مرکز برگزار شد.
سخنرانی، دکلمهخوانی و توصیف کمالات والای بانوی دو عالم، شعرخوانی و مسابقه از برنامههای این مراسم بود.