ناصر ایروانیمنش، مدیرکل بهداشت، بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: در کمیته امداد بخش سلامت از مهمترین واحدهای حمایتی مددجویان بهشمار میرود و همه برنامههای سلامت این عزیزان در راستای اهداف سلامت کشور طراحی و اجرایی میشود.
وی افزود: در راستای منویات رهبری سند سلامت کمیته امداد با ابلاغ سیاستهای سلامت کشور تهیه شده است و در این سند بالابردن سطح سواد سلامت مددجویان، آشنایی آنها با حق و حقوق و پیگیری مطالبات، تعیین مسیر صحیح برای سلامت، تقویت طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع، توسعه نیروی انسانی و اصلاح ساختارها مورد توجه قرار گرفته است.
کاهش سهم مددجویان از پرداخت هزینههای سلامت
ایروانی منش یادآور شد: کاهش سهم مددجویان از پرداخت هزینههای بازار سلامت در این سند مورد تاکید قرار گرفته و سعی شده است کمترین میزان پرداختی را داشته باشند.
مدیرکل بهداشت، بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به اینکه سلامت را نباید تنها در بخش جسمی پیگیری کرد اظهار کرد: توجه به سلامت روحی، اجتماعی و معنوی مددجویان و افراد تحت حمایت کمیته امداد از الویتهای تدوین سند سلامت کمیته امداد بوده است.
توجه به کرامت انسانی و عدالت در توزیع خدمات سلامتی
وی همچنین گفت: در سند سلامت کمیته امداد به بحث کرامت انسانی و عدالت در توزیع خدمات توجه بیشتری شده است و تلاش داریم نوع خدمات را برای نهادهای حمایتی الگو قرار دهیم.
ایروانی بیان کرد: تمام مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دارند و افراد تحت پوشش تنها 5 درصد به عنوان حق بیمه درمانی خود را پرداخت میکنند و این آمادگی را کمیته امداد در بخش سلامت دارد که وضعیت بهداشتی و درمان دهکهای پایین جامعه را نیز تحت پوشش خدمات خود قرار دهد.
ایروانیمنش گفت: با توجه به اینکه روستائیان و عشایر قبل راهاندازی صندوق بیمه کشاورزان روستاییان و عشایر تحت حمایت سلامت کمیته بودهاند و باز هم سعی داریم که دوباره روستاییان و عشایر را به سیستم بیمهای کمیته امداد بازگردانیم زیرا هزینههای بالا دیگر بیمهها مشکلاتی را برای این اقشار بهوجود آورده است.