به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی امروز، دوم اردیبهشت در مراسم نواخته شدن زنگ سلامت تعامل، ادیان، اقوام و قومیتها در ارومیه با اشاره به شعار امسال هفته سلامت با تأکید بر خودمراقبتی اظهار کرد: مرحله اول برای ایجاد تغییر روشها و آداب نادرست اطلاعرسانی و ارتقای دانش و آگاهی مردم نسبت به موضوع سلامت و خود مراقبتی است چراکه پیشگیری اولویت اصلی سیاستهای اجرایی در حوزه بهداشت و درمان است.
وی با بیان اینکه اولویت اصلی در توسعه هر جامعه تأمین سلامت انسانی است، گفت: رسیدن به اهداف متعالی در حوزه بهداشت و درمان و ارائه خدمت متناسب با شأن و منزلت دردم در این عرصه با چالشهایی روبروست که تنها باهمت و همکاری مدیران و مسئولان گرهگشایی میشود.
این مقام مسئول معتقد است که باید از ظرفیت اقوام مذهبی و ادیان برای فرهنگسازی و ایجاد زمینههای لازم جهت تغییر سبک و شیوههای نادرست زندگی که سلامت انسان را به مخاطره میاندازد بهره گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی اظهار کرد: نخبگان دینی و علما میتوانند از ظرفیت محافل فرهنگی و مذهبی برای دادن آگاهی و دان مردم نسبت به موضوعات عرصه سلامت استفاده کنند و مردم را بهنوعی به سلامت جسمی و روحی خود حساستر کنند.
ماموستا عبدالقادر بیضاوی، امام جمعه اهل سنت ارومیه نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دین اسلام دین سلامت و تعامل است، گفت: آموزههای مکتب اسلام بر گسترش روابط و ایجاد تعامل سازنده میان جوامع انسانی تأکید دارد.
بیضاوی با استناد به آیات قرآنی با بیان اینکه دین اسلام اهمیت خاصی به جایگاه سلامت انسان قائل است، اضافه کرد: این شریعت آسمانی همواره بر سلامت روانی با تکیه بر معنویت و تأسی از سیره قرآن کریم تأکید و سفارش کرده است.