کد خبر: 1406414
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۴

مهجوریت‌زدایی از عرصه‌های قرآنی نیازمند جریان‌سازی فرهنگی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های پیام نور کشور گفت: مهجوریت زدایی از عرصه‌های قرآنی نیازمند جریان سازی فرهنگی است و برگزاری مسابقات با محوریت کلام وحی می تواند پیشگام این جریان سازی فرهنگی باشد.

فاطمه رضایی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های پیام نور کشور در حاشیه مراسم افتتاحیه مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های پیام نور در ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی گفت: سیاست دانشگاه پیام نور بهره‌مندی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه در عرصه فعالیت‌های فرهنگی است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآنی در چنین سطحی بدون شک زمینه و فرصت مناسبی برای شناسایی نخبگان قرآنی و استمرار حمایت از آنان است، افزود: مهجوریت زدایی از عرصه‌های قرآنی نیازمند یک جریان سازی فرهنگی است.

این مقام مسئول اضافه کرد: مراحل ابتدایی این دوره از مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان پیام نور کشور از ابتدای شهریورماه سال گذشته با ثبت‌نام از شرکت‌کنندگان برای مرحله مقدماتی آغاز شد؛  و مرحله مقدماتی در واحدهای دانشگاهی 31 استان سراسر کشور برگزار شد که در نهایت تعداد بیش از 600 نفر در رده‌های کارکنان، دانشجویان و اساتید به مرحله کشوری راه پیدا کردند.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور برای اولین بار میزبان مرحله ملی مسابقات قرآن و عترت است، که در آبان ماه امسال برگزار می‌شود، افزود: مرحله ملی در واقع عصاره کارهای قرانی است که در چند ماه گذشته برای برگزاری هجدهمین دوره مسابقات ملی دانشگاهیان پیام نور کشور در استان‌ها انجام شده است.

رضایی با تاکید بر اینکه هیچ مبنایی بالاتر از مفاهیم و آموزه‌های قرآنی برای فعالیت‌های فرهنگی وجود ندارد، گفت: با توجه به نام‌گذاری امسال به نام فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری، مطمئن‌ترین مسیر برای هدایت بشر کار کردن با محوریت مسائل قرآنی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور ارومیه یکی از موفق‌ترین واحدهای در عرصه فعالیت‌های فرهنگی است، شناسایی نخبگان در استان و بهره‌مندی از توان آذربایجان غربی در عرصه فعالیت‌های قرآنی اصلی‌ترین عامل در انتخاب شهر ارومیه در میزبانی از مسابقات قرآن بود.

رضایی افزود: نکته قابل توجه در میزبانی ارومیه از مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاه‌های پیام نور تعامل و هماهنگی بی‌نظیر مسئولان برگزاری این مسابقات است که باعث شده تا این مرحله از مسابقات که کار سنگینی هم بود با موفقیت برگزار شود و بدون شک پس از این هم میزبانی ارومیه در چند روز باقیمانده نیز با موفقیت انجام می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به دستاوردهای برگزاری این دوره از مسابقات گفت: مهم‌ترین طرحی که از این مسابقات داریم تشکیل دبیرخانه نخبگان قرآنی در دانشگاه‌های پیام نور کشور برای شناسایی و حمایت از استعدادهای و توانایی‌های نخبگان قرآنی دانشگاه‌های پیام نور است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های پیام نور کشور افزود: متأسفانه حمایت از نخبگان قرآنی پس از شناسایی استمرار و دوام ندارد و همین امر باعث می‌شود آن طور که باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قرآنی دانشگاه‌ها در فعالیت‌های فرهنگی استفاده نشود.

captcha