کد خبر: 1407283
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن:

شبکه‌های اجتماعی را ابزار انتشار اسلام قرار دهیم/ فیلترینگ راه‌حل سازنده‌ نیست

گروه فضای مجازی: حجت‌الاسلام صفوی گفت: روش فیلترینگ کنونی جواب هجوم شبکه‌های اجتماعی را نخواهد داد. باید ‌بتوانیم از شبکه‌های موجود به عنوان یک ابزار در جهت ترویج اسلام، استفاده کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید سلمان صفوی، رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه فیلترکردن شبکه‌های اجتماعی روش و راهکاری سازنده نیست، گفت: فیلتر کردن شبکه‌های ارتباطی و اجتماعی کاری را پیش نمی‌برد، لذا باید در نحوه ‌قرار دادن این شبکه‌ها برای مردم بازنگری شود.

وی افزود: روش فیلترینگ کنونی جواب هجوم شبکه‌های اجتماعی را نخواهد داد. باید اجازه داد که جامعه به این شبکه‌ها دسترسی داشته باشد چرا که در هر صورت نمی‌توان با فیلتر کردن با آنها مقابله کرد.

رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن تصریح کرد: مردم خود انتخاب‌گر هستند و باید انتخاب کنند. بنابراین، فیلترینگ راه‌حل سازنده‌ای با تهاجم فرهنگی و شبکه‌های اجتماعی نیست.

ابزار مناسبی برای ترویج اسلام

وی ادامه داد: باید ‌بتوانیم از شبکه‌های موجود و عناوین مختلفی که دارند به عنوان یک ابزار استفاده کنیم. این شبکه‌ها برای کشور ما و ترویج اسلام می‌توانند ابزار مناسبی باشند و باید از آنها در این جهت استفاده کرد.

صفوی خاطرنشان کرد: شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های ارتباطی عملکردی مانند دیگر رسانه‌ها همچون تلویزیون دارند و تلویزیون هم که حرام و حلال ندارد. شبکه‌های اینترنتی و مجازی یک ابزار هستند که هم می‌توان در جهت تبلیغ اسلام از آنها استفاده کرد و هم می‌توان علیه اسلام در آنها سخن گفت.

رئیس مرکز مطالعات بین‌المللی صلح لندن افزود: مطالب خلاف ایران و اسلام را در این شبکه‌ها، دشمنان می‌گویند، پس ما هم باید از این ابزار برای خودمان و ترویج اسلام استفاده کنیم. باید مطالبی را در جهت دفاع از اسلام، ایران و انقلاب اسلامی و قرآن از طریق این شبکه‌ها بگوییم و منتشر کنیم.

وی گفت: شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر به گونه‌های مختلف در اختیار جامعه قرار دارد و باید به صورت صحیح و نگرش سازنده از آنها جهت ترویج اسلام استفاده کرد.

باید مطالب اسلامی و قرآنی در این شبکه‌ها قرار داده شود

وی افزود: اگر نگرش سازنده‌ای در مقابل این شبکه‌ها شکل گیرد، در این صورت است که هر که بخواهد می‌تواند به مطالب باب میل خود رجوع کند، چرا که حق انتخاب دارد. پس باید مطالب اسلامی و قرآنی هم در این شبکه‌ها قرار داده شود.

صفوی تأکید کرد: هیچ کس را هم نمی‌توان با زور هدایت کرد و باید فرد اختیار کند. باید این امکان را فراهم کرده و کالای خود را در شبکه‌های اجتماعی عرضه کنیم تا انسان‌ها خودشان استفاده کنند. پس با فشار و اجبار کردن نمی‌توان جلوی فعالیت افراد را گرفت و یا اسلام را ترویج داد و افراد را وارد بهشت کرد.

captcha