حجتالاسلام والمسلمین حسنزاده، مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: هفته سوم و پایانی آموزش دوره کشوری تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم با حضور 50 نفر از بانوان قرآنآموز و با تدریس سیدمهدی سیف، از اساتید برتر قرآن، پنجشنبه و جمعه 1 و 2 خردادماه برگزار شد و آزمون پایان این دوره نیز طی نیمه دوم خردادماه برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: تربیت معلمان کارآمد در زمینه آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از اهداف برگزاری این دوره است و اعطای گواهینامه پایان دوره از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مزایای برگزاری این دوره به شمار میرود.
حسنزاده عنوان کرد: منابع استفاده شده در هفته پایانی این دوره از کلاسها، کتاب «مبانی و روش آموزش قرآن در دوره ابتدایی» بود که کلیات و مبانی آموزش قرآن، فلسفه آموزش علوم قرآن در آموزش و پرورش، اصول حاکم بر برنامه درسی آموزش قرآن، مبانی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، رسانههای آموزشی و وسایل کمکآموزشی، کلاس قرآن، کلاس جذاب و با نشاط و... از عناوین آموزشی این کتاب هستند.
وی افزود: از دیگر سرفصلهای آموزشی این دوره میتوان به روش تدریس حفظ قرآن کریم، قرائت نماز و اذکار آن و شیوه صحیح تلفظ آن، اصول کلاسداری روخوانی و روانخوانی قرآن، آموزش تجوید، تلفظ حروف و...، برگزاری کارگاه عملی آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، شیوههای ارزشیابی در کلاس و... اشاره کرد.
مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان گفت: توانمندیهای تکمیلی و توانمندیهای روش تدریس از محتوای آموزشی این دوره است که مباحث عمومی قرائت و کتابت قرآن کریم، کارگاه آموزش تلاوت ترتیل قرآن کریم، قواعد و مهارتهای روخوانی و روش تدریس آن و قواعد و مهارتهای صحت قرائت و تجوید مقدماتی و روش تدریس آن از این جمله است.
وی تصریح کرد: شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در دورههای آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، ایجاد وحدترویه و هماهنگی در آموزش روخوانی و روانخوانی و بهروز کردن و ارتقای سطح دانش و مهارت معلمان آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن از اهداف جزئی این طرح است که در اردیبهشت و خردادماه 93 بهصورت هفتههای نامتوالی در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شد.