مهدی نادی، استاد کارگاه آموزش اخلاق در قرآن سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به سطح کیفی مسابقات بینالمللی قرآن مطرح کرد: مهمترین ویژگی این دوره از مسابقات، بالا بودن کیفیت برنامهها و سطح رقابت متسابقان است.
وی درباره رقابت قاریان و حافظان در سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن گفت: در مسابقات امسال، قاریان برتر از کشورهای خارجی حضور دارند که این جریان منجر به رقابت فشرده با نماینده جمهوری اسلامی ایران شده است.
نادی به مطلوب بودن سطح قرائت قاریان کشورهای ایران، مصر، لبنان و افغانستان اشاره کرد و افزود: در مجموع رقابتهای مناسبی در این دوره از مسابقات رخ داده است که توجه متسابقان به این رویداد قرآنی، حساس شدن رقابتها را به دنبال دارد.
مسئول دارالقرآن ادارهکل تبلیغات اسلامی استان تهران با تأکید بر ضرورت تشکیل کارگاههای آموزش قرآن در حاشیه مسابقات بینالمللی قرآن عنوان کرد: با توجه به تأکید قرآن بر یگانگی پروردگار جهانیان، لازم است تا در بخش آموزش قرآن بهصورت جدی وارد شویم؛ از این رو، مسابقات بینالمللی قرآن میتواند بخشی از اشاعه این فرهنگ قرآنی را برخوردار باشد.
بررسی اخلاق از نگاه قرآن در سالن اجلاس سران
وی به چرایی تشکیل کارگاه آموزش اخلاق در قرآن اشاره کرد و گفت: اوقاف سعی دارد تا با برگزاری کارگاه آموزش اخلاق در قرآن به ارزش اخلاق از نگاه قرآن و فلسفه آن بپردازد، براین اساس کارگاه آموزش اخلاق در قرآن در حاشیه این دوره از مسابقات تشکیل شد.
نادی هدف از برگزاری کارگاههای آموزش آشنایی با قرآن در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی را ارائه اطلاعات قرآنی با موضوعات گوناگون و استفاده بهرهگیری مراجعهکنندگان سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن از آموزههای قرآنی همراه با شیوههای آموزشی نوین عنوان کرد.
ضرورت قابل رویت بودن کارگاههای آموزش قرآن در مسابقات بینالمللی قرآن
استاد کارگاه آموزش اخلاق در قرآن سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران خواستار شد: با توجه به حضور نمایندههای خارجی در مسابقات بینالمللی قرآن، لازم است تا کارگاههای آموزشی بهگونهای برگزار شود تا قابل رویت همگان باشد.
وی پیشنهاد داد: میتوان این کارگاههای آموزشی را بهصورت نمایشگاهی برگزار کرد تا نمایندگان این دوره از مسابقات با سبک و شیوه آموزش قرائت و حفظ قرآن جمهوری اسلامی ایران از نزدیک آشنا شوند.
نادی درباره هدف از ارائه شیوه آموزش قرآن جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن گفت: درصورتیکه این دوره از کارگاههای آموزشی در فضایی مناسب با در اختیار داشتن سیستمهای صوتی، تصویری و نورپردازی حرفهای و از همه مهمتر قابل رویت برگزار شود، شرکتکنندگان مسابقات بینالمللی قرآن با شیوه آموزش قرآن کشورمان آشنا و بالطبع الگوبرداری میکنند.
استاد کارگاه آموزش اخلاق در قرآن سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در پایان به نمایشگاه قرآن اشاره و مطرح کرد: نمایشگاهی که در حاشیه این دوره از مسابقات برپا شده، میتواند نقش بسزایی را در معرفی دستاوردهای قرآنی و توانمندیهای مراکز قرآنی کشور داشته باشد؛ امید است تا با ارائه برنامههای جنبی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی به نیازهای بازدیدکنندگان پاسخ داده شود.