کد خبر: 1420253
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۵
امام جمعه تهران:

مبلغ به هنگام تبلیغ باید حالت حضور در محضر خدا را داشته باشد

گروه حوزه‎های علمیه: امام جمعه تهران با اشاره به ویژگی‌های مبلغ در هنگام تبلیغ گفت: مبلغ باید تبلیغ را همانند نماز خواندن بداند و بداند در محضر خداوند است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی ظهرامروز 29 خرداد در هم‎اندیشی سخنرانان هئیت رزمندگان اسلام در مدرسه دارالشفا با اشاره به ویژگی‌های یک مبلغ گفت: قبل از اینکه به فکر اصلاح جامعه باشیم باید خود را اصلاح کنیم.

وی افزود: اسلام یک نظام است و سرنوشت افراد با جامعه گره خورده است و ما هم باید اصلاح گر باشیم؛ تابلوی دینداری این است که انسان هم مومن باشد و هم عامل باشد و هم حق‎بین و هادی حق باشد و در این مسیر هم ظرفیت داشته باشد و برای دیگران نیز ایجاد ظرفیت کند.

امام جمعه موقت تهران یادآور شد: حالت حضور در تبلیغ بسیار مهم است؛ آیت‎الله بهجت می‎فرمود که مرحوم نایینی در هنگام درس به یک مرتبه حالتش عوض می‎شد زیرا حالت حضور داشت؛ یعنی تدریس ایشان همچون نماز خواندشان بود.

وی گفت: نماز برای دیدن و زیارت خداست؛ قدقامت‎الصلوه را قدقامت‎الزیاره نیز گفته‎اند؛ ولی باید به خود نهیب بزنیم که چند بار نمازی خواندیم که زیارت باشد؟

صدیقی خاطرنشان کرد: باید حال و هوایی که در موقع رفتن به کربلا داریم در هنگام رفتن به مسجد هم داشته باشیم؛ همانگونه که در پای حرم امام حسین(ع) حوایج خود را در نظر می‎گیریم باید همین گونه خدا را نیز یاد کنیم و پس از نماز حوایج خود را در نظر بگیریم.

وی افزود: منبر دارای آثار و برکات بسیاری است؛ گاهی برای خود واعظ حالاتی پیش می‎آید که در حالات دیگر چنین وضعیتی پیش نمی‎آید که نشان دهنده آن است که این جایگاه، جایگاه والایی است.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: اگر کسی به امام زمان(عج) وصل نباشد نمی‎تواند دیگران را نیز به حضرت ولیعصر(عج) متصل کند؛ منبر جایگاه بسیار خطرناک و حساسی است که با اندکی غفلت، مبلغ نادم خواهد شد و سالها حسرت خواهد خورد.

وی گفت: خداوند اسباب هدایت را برای بشر محصور نکرده است و راه‎های بسیاری برای هدایت مردم در نظر گرفته است؛ هر کسی به هر روشی اصلاح می‎شود و نباید به کسی سوظن داشت.

صدیقی در بخش پایانی بیان کرد: مشکل ما آمریکا و صهیونیست‎ها نیستند مشکل ما از خود است که باید باطن خود را درست کنیم؛ نباید کاری کنیم که از محضر حضرت طرد شویم.

captcha