کد خبر: 1421382
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
فرمانده نیروی دریایی ارتش:

افزایش حفاظ و قراء قرآن نداجا در دستور کار قرار دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: امیر دریادار سیاری اظهار کرد: افزایش حفاظ و قراء قرآن در نیرو دریایی ارتش در راستای اجرای منویات و فرامین فرماندهی معظم کل قوا در دستور کار قرار دارد و اعتبارات خوبی نیز در این زمینه پیش‌بینی شده است.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد شاخص‌ترین فعالیت‌‌های قرآنی نیروی دریایی ارتش گفت: فعالیت‌های قرآنی در نیروی دریایی ارتش به پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ایران از رشد و بالندگی بسیار خوبی برخوردار شده است و این نیرو همچون سایر نیروها در عرصه مسابقات مختلف قرآنی ارتش حضور فعال دارد و همواره در سطوح مختلف این مسابقات نفراتی حائز رتبه‌های ممتاز را داشته است.

وی ادامه داد: از نمونه‌های اخیر آن می‌توان به کسب مقام اول توسط حسن رجبی، حافظ کل قرآن نیروی دریایی ارتش در مسابقات حفظ قرآن ارتش‌های کشورهای اسلامی و همچنین کسب مقام دوم توسط صمدیان در این مسابقات اشاره کرد.

برپایی برنامه‌های جنبی قرآنی

وی افزود: در راستای آموزش‌های عمومی و جذب بیشتر کارکنان این نیرو به فعالیت‌های قرآنی، برنامه‌های جنبی مانند برگزاری محافل انس با قرآن، کرسی‌های تلاوت کلام‌الله مجید، برپایی نمایشگاه‌ها و اردوهای قرآنی را می‌توان عنوان کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در مورد تاثیر این فعالیت‌ها بر عملکرد کارکنان این نیرو تصریح کرد: از آنجا که در حال حاضر نیروی دریایی ارتش، نیروی است راهبردی، علمی، سیاسی و بین‌المللی که کارکنان آن در اقصی نقاط جهان تردد دارند، بنابر این میزان این تاثیر و زیرساخت معنوی و قرآنی کارکنان و فرماندهان در رده‌های مختلف برای ما بسیار اهمیت دارد که خوشبختانه با برپایی جلسات و محافل مذکور شاهد درخشش و نورانیت قرآن در میان کارکنان هستیم، به‌گونه‌ای که حتی این جلسات در ناوگروه‌های ما نیز بطور مستمر برپا می‌شود.

امیر دریادار سیاری درخصوص طرح‌های آینده این نیرو در راستای گسترش فرهنگ قرآنی گفت: از آنجا که اغلب بافت جمعیتی نیروی دریایی ارتش در مناطق جنوبی و در دورترین مرزهای آبی کشور قرار دارند، به طور طبیعی برخی از امکانات در آن نقاط کمتر است و چگونگی اعزام استاد قرآنی به این مناطق، استفاده از روش‌های آموزش غیرحضوری نظیر حفظ تلفنی و استفاده از سایر امکانات به روز در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: افزایش حفاظ و قراء ممتاز قرآن در نیروی دریایی ارتش در راستای اجرای منویات و فرامین فرماندهی معظم کل قوا در دستور کار قرار دارد و اعتبارات خوبی نیز در این زمینه پیش‌بینی شده است.

انس با قرآن در نداجا

فرمانده نیروی دریایی ارتش در مورد نحوه انس بیشتر دانشجویان و سایر مراکز آموزشی با قرآن و ارتقاء سطح قرآنی آنان بیان کرد: در حال حاضر در دانشگاه علوم و فنون دریایی نوشهر و سایر مراکز آموزشی، کلاس‌ها و جلسات هفتگی آموزش قرائت قرآن کریم برگزار می‌شود و با هماهنگی‌های صورت گرفته، محافل بیشتری در این مراکز پیش‌بینی شده است و از حضور مستمر و خودجوش جوانان، فرماندهان و مدیران آینده این نیرو در این مراسم‌ها استقبال شده و سعی می‌شود از آنها در برنامه‌ریزی‌ها به طور مطلوبی استفاده شود.

شکل‌گیری فعالیت‌های قرآنی در خانواده‌های کارکنان نداجا

امیر دریادار سیاری درخصوص برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی ویژه خانواده‌های کارکنان نیروی دریایی ارتش گفت: بسیاری از جریان‌های فرهنگی و به ویژه عمل به آیات و فرامین کتاب الهی از منازل و خانواده‌های کارکنان این نیرو شکل می‌گیرد و پایداری آن نیز بسیار بیشتر است. برگزاری مستمر طرح‌های بصیرت ویژه خانواده‌های نیروی دریایی از برگ‌های زرین این نیرو محسوب می‌شود.

برگزاری کلاس‌های قرآن در سطوح مختلف

وی افزود: در حال حاضر کلاس‌های آموزش قرآن در سطوح مختلف روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، حفظ، تفسیر و قرائت قرآن کریم در مجتمع‌ها و کانون‌های فرهنگی در تمامی مناطق و پایگاه‌های نداجا در حال برگزاری است و صدها حافظ و قاری نوجوان و جوان در میان خانواده‌های نیرو وجود دارد و در مساجد کوی‌های سازمانی نیز به همین ترتیب جلسات تخصصی علوم قرآنی زیادی برگزار می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان اظهار کرد: وجود جوانان قرآنی و ارزشی در نیروی دریایی راهبردی ارتش و بلکه در تمامی آحاد و کارکنان ارتش از افتخارات این نظام است و ما نیز تمامی سعی و تلاش‌مان را در راه اعتلای این موج بوجود آمده، انجام می‌دهیم.

captcha