حجتالاسلام نادرمولایی، استاد حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانغربی، اظهار کرد: کمرنگشدن و از بین رفتن قبح غیبت، روح اجتماعی جامعه را خدشهدار می کند.
وی با استناد به آیاتی از قرآن کریم در مورد غیبت، افزود: قرآن کریم به صراحت غیبت را نهی کرده و آن را به خوردن گوشت برادر مسلمان تشبیه میکند که این امر بیانگر زیانهای بسیارغیبت کردن و تأثیرات منفی آن بر روی فرد و جامعه است.
وی بیان کرد: غیبت کردن گناه کبیرهای است که انجام این گناه در همه کتب فکری، اصولی و اخلاقی نهی شده است.
حجتالاسلام مولایی با اشاره به شیوع بیماری غیبت در جامعه و افزایش آسیبهای اجتماعی آن، اظهار کرد: غیبت باعث آبروریزی شخصیتی مؤمن میشود و در جامعهای که مؤمن آبرویش برود، ستونهای دین به لرزه درمیآیند و به همین علت غیبت جزء گناهان کبیره است.
وی به پیامدهای اجتماعی غیبت کردن اشاره کرد و گفت: غیبت کردن آن است که برادر دینی خویش را به چیزی یاد کنی که اگر آن را بشنود ناراحت میشود و اگر این یاد کردن برادر دینی به دروغ باشد حکم تهمت را دارد که کمتر از غیبت نیست.
استاد حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در پایان با اشاره به فرمایشات امام علی(ع) در مورد پرهیز ازغیبت، افزود: باید ازغیبت کردن پرهیز کنیم که غیبت غذای سگان جهنم است و دروغ میگوید کسیکه خیال میکند حلالزاده است در حالیکه گوشت مردم را به سبب غیبت میخورد، بنابراین اهمیت و جایگاه غیبت نکردن در جامعه برای انسانها امری مشخص است.