به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، علی شریفروحانی، قائم مقام معاونت توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ع) شب گذشته، 23 تیر در جشن رمضان با اشاره به آغاز هفته اطعام نیازمندان و اکرام ایتام همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)، این امام همام را نماد و الگوی راستین نیکوکاری، انفاق و اکرام نیازمندان و ایتام دانست.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان معنویت و اخلاص به اوج کمال و نهایت خود میرسد، بر لزوم دستگیری و کمک به نیازمندان در این ایام تأکید کرد و گفت: در این ایام به برکت معنویت ماه رمضان عواطف، احساسات، بذل، نیکوکاری و محبت آحاد جامعه نسبت به نیازمندان به اوج رسیده و به عینه دیده میشود.
شریفروحانی با اشاره به سنت حسنه جشن رمضان، کمک به نیازمندان و ایتام را یکی از اهداف مهم برگزاری این جشن در سطح کشور و استانها عنوان کرد و افزود: ماه رمضان ظرفیت و فرصت مغتنمی برای تحقق این امر مهم است.
جشن رمضان چهارمحال و بختیاری الگویی برای سایر نقاط کشور است
وی با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری در برگزاری جشن رمضان پیشگام و فعال بوده است، شیوه برگزاری این جشن در استان را الگو جدید و زیبا برای دیگر استانهای کشور دانست.
شریفروحانی اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری در برگزاری این جشن حضور و حرکت بسیار زیبا و خلاقانه داشته است بهنحوی که آوازه برگزاری این جشن مسئولان کمیته امداد کشور را برای بازدید نزدیک از روند مراسم به شهرکرد کشاند.
وی در ادامه بخشی از وظایف و رسالتهای کمیته امداد امام خمینی(ره) را تشریح و افزود: اطعام نیازمندان، اکرام ایتام، دستگیری از خانوادههای نیازمند، جمعآوری فطریه و اجرای دهها طرح مشارکتهای مردمی بخشی از خدمات این کمیته محسوب میشود.
پیغمبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع)؛ بهترین اسوه امدادگری و کمک به نیازمندان
قائم مقام معاونت توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه دین مبین اسلام، دین خدمت و محرومنوازی است، پیغمبر اکرم(ص) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را اسوه امدادگری و کمک به نیازمندان عنوان کرد.
به گفته وی، خداوند تمام عزت و شرافت عالم دنیا و آخرت را در مقام و منزلت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) قرار داده و ما خدمتگزارن مردم در کمیته امداد نیز به خود میبالیم که پرچم انفاق و نیکوکاری از دامن پاک پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) به اهتزار درآمده و در ادامه بهواسطه رهبریهای داهیانه امام خمینی(ره) به ما سپرده شده است.
شریفروحانی ارتقای همبستگی، همدردیها، زمینهسازی برای حضور و مشارکت فعال، آگاهانه و مخالصانه مردم در امور خیر و نیک، توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری و اجرای سنتهای حسنه الهی و اسلامی در جامعه را فلسفههای تشکیل کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) برشمرد.
مردم، امدادگران واقعی هستند
وی ضمن بیان اینکه مردم، ستون خیمه کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، مردم را امدادگران واقعی بیان کرد و گفت: حضور و مشارکت بیشائبه و خیرمدارنه مردم از بدو تأسیس تاکنون این کمیته را بر روی پای خود محکم و استوار قرار داده است و ما به این دلیل بر خود افتخار میکنیم.
شریفروحانی در تشریح عناصر و عوامل اصلی نقشآفرینی کمیته امداد در جامعه، برخورداری از حمایتها و پشتیبانی رهبری و مردم را در پیشبرد کارها لازم دانست و به فرمول و چراغ راه امام خمینی(ره) و استمرا آن توسط رهبر انقلاب برای حرکت رو به جلوی این مجموعه اشاره کرد.
به گفته وی، فقرزدایی و مبارزه با فقر و محرومیت در سایه حرکت در مسیر احکام و منویات اسلام، فرهنگ، فقه و اخلاق و بهرهگیری از ظرفیت بالقوه مردمی چراغ راه تعیین شده از سوی امام خمینی(ره) برای این کمیته بوده و تاکنون لحظهای از این خط جدایی و انحرافی صورت نگرفته است.
کمیته امداد حلقه اتصال مردم و همه جریانهای خیراندیش است
شریفروحانی اظهار کرد: کمیته امداد حلقه اتصالی بین مردم و همه جریانهای مومن و خیراندیش نظام جمهوری اسلامی برای خدمترسانی صادقانه و خالصانه به افراد بیبضاعت و نیازمند است.
وی با اشاره به اجرای 45 طرح جلب مشارکتهای مردمی در کشور، حمایت از ایتام، دانشجویان و دانشآموزان بیبضاعت، تامین هزینههای درمان مبتلایان به بیماریهای صعبالعلاج و انواع صدقات را بخشی از این طرحها برشمرد.
قائم مقام معاونت توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد میزان مشارکت و کمکهای مردمی به کمیته امداد در سال 92 را 15 هزار میلیارد ریال اعلام و ابراز امیداوراری کرد که این میزان در سال جاری به 25 هزار میلیارد برسد.
وی جمعآوری کمک برای مردم مظلوم فلسطین بهمناسبت روز جهانی قدس و جمع آوری فطریه را در این ماه را یادآور شد و گفت: جمعآوری فطریه مسجد محور است که پیشبینی میشود امسال مراکز کمیته امداد بیش از 300 میلیارد ریال فطریه جمعآوری کنند.